Säästä 10%* nyt kuponkikoodilla HJH10NEW uusista tuotteistamme!
*Käytetään vain "Uutuudet"-kategorian tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 10.06. - 23.06.2024

Säästä nyt 15%* kuponkikoodilla HJH15OUT valituista ulkotuoleista!
*Koskee vain hjh OFFICE -tuotteita. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 06.05. - 20.05.2024

Lipastot ja senkit

SÄILYTYSTILAN IHME JA TYYLIKÄS KATSEENVANGITSIJA

Lipastoja ja lipastoja löytyy lähes jokaisesta huoneesta. Niissä yhdistyvät toiminnallisuus ja muotoilu, ja ne voidaan integroida mihin tahansa huonekonseptiin laajan mallivalikoiman ansiosta. 

Löydä unelmiesi lipasto nyt ja luo yksilöllisiä korostuksia kotiisi.

Suuri, valkoinen seinäkaappi, jossa on useita ovia ja hyllyjä.Suuri, valkoinen seinäkaappi, jossa on useita ovia ja hyllyjä.
Suodin
Hinta
Hinta
Väri
Väri
Vain saatavilla olevat tuotteet
Vain saatavilla olevat tuotteet
Materiaali
Materiaali
Enimmäiskuormitus
Enimmäiskuormitus
Näytetään valintojen mukaan
 1. Vain saatavilla olevat tuotteet Kyllä Poista tämä nimike
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. New
  ORGANISER PRO - Rullalaatikosto
  ORGANISER PRO - Rullalaatikosto
  145,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
 2. UMEO | Sivukaappi - Toimistokaappi
  UMEO | Sivukaappi - Toimistokaappi
  103,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus

Lipastot ja lipastot - pieniä kaappeja, joilla on suuri vaikutus

Ne ovat monikäyttöisiä ja löytyvät siksi jokaisesta kotitaloudesta. Mallista riippuen niissä on laatikostot tai kaapinovet, joiden takana on hyllyt. Näin saat runsaasti säilytystilaa ja hyvät järjestelymahdollisuudet.  Laatikkokaappeja on saatavana eri tyylejä, kokoja ja mittoja.. 

Sisällysluettelo:

Mitä lipastot ovat?

Lipastoilla on periaatteessa kaksi tarkoitusta. Ensinnäkin niitä käytetään tavaroiden säilyttämiseen lähes missä tahansa huoneessa. Toisaalta niillä on myös sisustustarkoitus. Esteettinen lipasto on todellinen katseenvangitsija missä tahansa huoneessa, ja se on ratkaisevan tärkeä huoneen tunnelman kannalta. Lipastot ovat kuitenkin vain laaja sateenvarjotermi erilaisille tyylikkäille huonejärjestelijöille.

MILLAISIA LIPASTOJA ON OLEMASSA?

LIPASTO

Lipasto on huonekalu, joka sopii mihin tahansa huoneeseen. Se on yleensä varustettu laatikoilla tai hyllylevyillä ja tarjoaa siksi runsaasti piilotettua säilytystilaa, jota voidaan käyttää mille tahansa esineelle. Olipa kyse sitten vaatteista tai tarvikkeista, lipasto tarjoaa toimivia ja houkuttelevia säilytysvaihtoehtoja mihin tahansa huoneeseen. Joissakin malleissa on myös avoimia hyllyelementtejä, jotka tarjoavat tilaa koristelulle. Voit esimerkiksi sijoittaa hienoimmat astiasi keittiöön.

Sideboard

Sivukomerot ovat yleensä leveämpiä ja vähemmän korkeita kuin lipastot. Tämän vuoksi ne ovat usein ruokailutiloissa tai olohuoneissa. Niissä on yleensä myös kaapinovien ja laatikoiden yhdistelmä. Näin voit täydellisesti säilyttää pieniä esineitä ja sijoittaa koriste-elementtejä, jotka antavat huonekalulle entistä yksilöllisemmän ilmeen. Jos sivupöytä on valkoinen, se myös sulautuu lähes mihin tahansa sisustukseen.

Highboard

Kuten nimestä voi päätellä, korkeat laudat ovat korkeammat kuin muut sivulaudat. Niissä on yleensä myös eri elementtien yhdistelmä säilytystilan maksimoimiseksi. Siksi ne sopivat erinomaisesti oleskelu- ja ruokailutiloihin, joissa tarvitaan paljon säilytystilaa. Highboardit yhdistetään usein myös muiden olohuoneen lipastojen, kuten sideboardien ja lowboardien, kanssa seinäyksiköksi. Viehättävän yleisilmeen luomiseksi on suositeltavaa valita saman linjan tai tyylin lipastoja.

YÖPÖYTÄ

Yöpöytä on luultavasti pienin lipasto. Se seisoo sängyn vieressä ja toimii säilytysalustana esimerkiksi lampulle, älypuhelimelle tai silmälaseille. Laatikoidensa ansiosta näissä pienissä tila-ihmeissä on tarpeeksi tilaa säilyttää tyylikkäästi muita pieniä esineitä ilman, että sängyn vieressä syntyy sotkua.

Lowboard

Lowboardit ovat erityisen suosittuja olohuoneen television alustana, sillä ne ovat paljon matalampia kuin muut lipastot. Ne ovat ihanteellisia tekniikan ja kaapeleiden säilytykseen. Tällaisissa tv-kaapeissa on yleensä erityiset leikkaukset, joiden avulla kaapelit voidaan piilottaa ja järjestää huomaamattomasti.

Buffet

Ruokailutiloissa on perinteisesti käytetty sivupöytiä astioiden ja ruokailuvälineiden säilytyspaikkoina. Ne sopivat myös erinomaisesti ruoan esillepanoon tai pieniin buffetteihin perheen tai ystävien kanssa.

Kuten näet, jokaisella lipastolla on omat etunsa. Laajan valikoiman ansiosta jokaiseen huoneeseen ja tilaan löytyy täydellinen lipasto. Ennen kuin teet päätöksen, sinun on kuitenkin varmistettava, että tiedät, millaista säilytystapaa etsit ja mihin huoneeseen. Näin löydät taatusti juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin.

Mitä ominaisuuksia lipastoissa ja lipastokomeroissa on?

Lipastot ja lipastot ovat vankkoja ja kestäviä huonekaluja, jotka vaikuttavat merkittävästi huoneen ulkonäköön ja toimivuuteen. Tähän vaikuttavat osaltaan erilaiset ominaisuudet. Suurin ero eri versioiden välillä on niiden mitat. Esimerkiksi lipastojen korkeus on jopa 100 cm ja leveys 50-120 cm. Sivukomerot ovat 70-90 cm korkeita ja yli 120 cm leveitä. Useimmat valitsevat 180 cm:n ja 200 cm:n välisen leveyden. Suurin osa lipastoista seisoo lattialla. Joitakin lipastoja on kuitenkin saatavana myös ripustettuna versiona. Jos talossa on lapsia, jokainen lipasto kannattaa kuitenkin kiinnittää myös seinään, jotta se voidaan kiinnittää. Lapset voivat helposti jäädä kiinni lipastoihin tai käyttää lipastoja askelmina leikkiessään. Kiinnitä laatikosto seinään, jotta se ei pääse kaatumaan lapsen päälle. Tätä varten tarvittavat laitteet sisältyvät yleensä jo toimitukseen. Lipastojen kantavuus on erilainen. Katso niiden kestämä enimmäiskuorma tuotetiedoista. Jos ylität ilmoitetun enimmäiskantavuuden, lipasto voi romahtaa. Tämä on räätälöity kokosuhteen ja säilytystilan mukaan. 

Myös materiaalissa, josta lipastot on valmistettu, on eroja. Nämä vankat huonekalut on yleensä valmistettu esimerkiksi puusta, metallista tai muovista. Jokaisella materiaalilla on omat etunsa. Puu on luonnollisena raaka-aineena erittäin kestävä ja vakaa. Vauriot voidaan korjata helposti hiomalla ja öljyämällä vaurioitunut alue uudelleen. Puu myös säteilee lämpöä ja antaa ympäristölle luonnollista charmia. Metalli ja muovi taas ovat halvempia materiaaleja ja vaativat vähemmän huoltoa kuin massiivipuu. Muovia on myös saatavilla kaikissa väreissä ja ulkonäössä. Materiaalin valinta riippuu siis visuaalisista mieltymyksistäsi.

Lipastot ja lipastot eivät kuitenkaan ole vain puhtaasti koristetarkoituksiin. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on toimivuus. Hyllyjen lisäksi monissa lipastoissa on laatikot, jotka mahdollistavat monien tavaroiden tehokkaan säilytyksen. Laatikoita voidaan järjestää vielä paremmin erityisten inserttien avulla. Lipastojen erityisominaisuuksia ovat esimerkiksi sisäänrakennetut peilit tai modulaarinen vaipanvaihtoyksikkö. Kaikissa lipastoissa ja lipastokomeroissa ei myöskään ole yksinkertaisia kahvoja. On myös malleja, joissa on upotetut kahvat tai erityiset pehmeästi sulkeutuvat mekanismit.

Voidaan siis sanoa, että lipastot ja lipastokomerot räätälöidään käyttäjien tarpeiden mukaan mittojen, enimmäiskantavuuden, materiaalin ja lisätoimintojen osalta. Ne ovat siis ratkaiseva tekijä järjestyksen ylläpitämisessä ja jokaisen huoneen erityisten tunnelmien luomisessa.

Valkoinen pieni lipasto, jossa on avoimet lokerot, laatikot ja ovi.Valkoinen pieni lipasto, jossa on avoimet lokerot, laatikot ja ovi.

Missä lipastoja käytetään?

Olohuone: Olohuoneessa käytetään monenlaisia lipastoja. Olipa kyseessä sitten matala lipasto tv-kaappina tai vitriinikaapit ja korkeat lipastot säilytystilana ja koriste-elementtien esillepanoon. Sivulaatikot ovat myös erittäin suosittuja visuaalisina huoneenjakajina avoimissa asuin- ja ruokailutiloissa.

Makuuhuone: Lipastot ovat täällä erityisen suosittuja. Käytännöllisten laatikkoelementtiensä ansiosta ne tarjoavat runsaasti tilaa vaatteille, pyyhkeille tai vuodevaatteille. Jos käytät myös laatikostoja, myös pienemmät tavarat voidaan järjestää täydellisesti. Naiset käyttävät usein konsoleissa olevaa tilaa korujen tai meikkien säilyttämiseen.

Eteinen: Olipa kyse sitten kengistä, takista tai kodinkoneista - eteisessä on kyse säilytystilasta. Voit luoda sitä lipastojen tai kaappien avulla. Parasta tässä on se, että vaikka tavaraa on paljon, eteinen näyttää siistiltä ja viihtyisältä erilaisten seinäkaappien ansiosta. Jos lipasto on kapea, se sopii erityisen hyvin eteiseen.

Kylpyhuone: Kylpyhuoneen lipastot ovat melko epätyypillisiä, mutta silti hyvin käytännöllisiä. Olipa kyseessä sitten pyyhesäilytys tai alakaappi pesualtaan alla, pienillä kaapeilla on suuri vaikutus.

Toimisto: Myös toimistossa käytetään monenlaisia kaappeja. Olipa kyseessä sitten arkistokaappi tai lukittava toimistokaappi huomaamattomaan asiakirjojen säilytykseen, jokaiseen tarkoitukseen löytyy sopiva malli.

Keittiö: Keittiössä lipasto on tyylikäs tapa luoda lisää säilytystilaa. Se voidaan muuntaa myös tee- ja kahvitiskiksi, jolloin voit pitää keittiön lattiatilan vapaana.

Ruokailuhuone: "Hyvä" sunnuntaiastiasto löytää sopivan paikan lipastosta, buffetista tai vitriinikaapista, ja se voidaan ottaa esiin nopeasti ja helposti tarpeen vaatiessa. Sitä voidaan käyttää myös koristetarkoituksiin.

Lastenhuone: Lipastot löytävät paikkansa lastenhuoneessa alusta alkaen. Erityisten, yleensä irrotettavien vaipanvaihtoalustojen ansiosta lipasto kulkee yleensä mukana lapsen elämässä varhaislapsuudesta aina murrosikään asti.

Vintage, moderni tai boho - näitä tyylejä on saatavana lipastoihin

Lipastoja ja lipastoja on saatavana eri tyylejä, jotka sopivat sisustukseen. Eri malleja ovat mm:

MAALAISTALON TYYLI

 • Perinteiset, maalaismaiset huonekalut tai antiikki- ja kirpputorilöydöt ovat tyypillisiä.
 • Huonekalut ovat yleensä puun, beigen tai valkoisen värisiä.
 • Kankaat ja seinät on koristeltu maalaistaloaiheilla, kuten kukilla tai hedelmillä eri pastellisävyisinä.
 • Usein käytetään luonnonmateriaaleja, kuten puuta, kiveä tai pellavaa.
 • Valaistus on pehmeä ja lämmin viihtyisän tunnelman luomiseksi.Perinteiset, maalaismaiset huonekalut tai antiikki- ja kirpputorilöydöt ovat tyypillisiä.
 • Huonekalut ovat yleensä puun, beigen tai valkoisen värisiä.
 • Kankaat ja seinät on koristeltu maalaistaloaiheilla, kuten kukilla tai hedelmillä eri pastellisävyisinä.
 • Usein käytetään luonnonmateriaaleja, kuten puuta, kiveä tai pellavaa.
 • Valaistus on pehmeä ja lämmin viihtyisän tunnelman luomiseksi.
Valkoinen maalaistyylinen lipasto, jossa on puinen yläosa ja teräksiset kahvat.Valkoinen maalaistyylinen lipasto, jossa on puinen yläosa ja teräksiset kahvat.
Valkoinen skandinaavisen tyylinen lipasto, jossa on vinot puujalat, viihtyisässä ja valoisassa olohuoneessa.Valkoinen skandinaavisen tyylinen lipasto, jossa on vinot puujalat, viihtyisässä ja valoisassa olohuoneessa.

SKANDINAAVINEN TYYLI

 • Samanlainen kuin maalaistalotyyli, jossa suositaan luonnonmateriaaleja, kuten puuta, villaa ja nahkaa.
 • Vaaleat ja neutraalit värit ovat suositeltavampia, jotta saadaan aikaan enemmän valoa ja avaruutta.
 • Yksinkertaisuutta ja minimalismia korostetaan, jotta huone näyttäisi huomaamattomalta mutta tyylikkäältä.
 • Selkeät linjat ja mittasuhteet huonekaluissa ja tarvikkeissa takaavat harmonian ja tasapainon.
 • Skandinaavisessa tyylissä ei kuitenkaan kiinnitetä huomiota vain ulkonäköön vaan myös toimivuuteen ja mukavuuteen.
 • Tällöinkin viihtyisät tekstiilit ja lämmin valaistus luovat kutsuvan ja mukavan ilmapiirin.
 • Sisustuselementit ovat yleensä saaneet vaikutteita luonnosta, kuten kasveista.
 • Myös vintage-esineiden käyttö edistää yksilöllisyyttä ja antaa ainutlaatuisen ja persoonallisen tyylin.

AJATTOMAN MODERNI

 • Ajattoman modernille sisustustyylille ovat ominaisia selkeät linjat ja neutraalit värit.
 • Painopiste on toiminnallisuudessa, unohtamatta kuitenkaan muotoilua.
 • Siksi suositaan yleensä minimalistisesti muotoiltuja valkoisia, mustia, harmaita tai beigejä huonekaluja.
 • Käytetään laadukkaita materiaaleja, kuten lasia, terästä ja puuta.
 • Ajanmukaisuuden korostamiseksi kuvioita tai kuvioita ei juurikaan esiinny.
 • Yksittäiset taide- ja design-esineet korostavat melko yksinkertaisia huoneita.
 • Mukavuuden ja viihtyisyyden lisäämiseksi tekniikka on integroitu saumattomasti suunnitteluun.
Moderni harmaa lipasto ajattomalla tyylillä ja pienillä mustilla kahvoilla tyylikkäässä ja minimalistisessa olohuoneessa.Moderni harmaa lipasto ajattomalla tyylillä ja pienillä mustilla kahvoilla tyylikkäässä ja minimalistisessa olohuoneessa.
Ruskea matalalauta teollisen tyylisen parviasunnon olohuoneessaRuskea matalalauta teollisen tyylisen parviasunnon olohuoneessa

TEOLLINEN TYYLI

 • Erityisen tyypillistä on karkeiden ja kestävien materiaalien, kuten metallin, puun tai nahan käyttö.
 • Muotoilu on usein kulmikasta ja toiminnallista
 • Värit ovat hyvin hillittyjä, ja ne ovat yleensä harmaita, ruskeita ja mustia.
 • Huoneet ovat usein loftmaisia ja avoimia, ja niissä on näkyviä palkkeja tai putkia ja kaapeleita.
 • Vanhat teollisuusvalaisimet ja tehdaslaitteet, kuten hammaspyörät, koristavat seiniä.
 • Muuten teollisuustyyliset koriste-elementit ovat melko harvinaisia.
 • Tätä sisustustyyliä kuvataan yleisesti minimalistiseksi, toiminnalliseksi ja samalla viehättävän rustiikkiseksi.

Vinkki: Upcycling

Oletko kyllästynyt katselemaan vanhaa sivupöytääsi monen vuoden jälkeen? Vanha huonekalu kertoo usein tarinan ja edustaa muistoja, minkä vuoksi siitä on usein vaikea luopua. Voit puhaltaa uutta elämää vanhoihin lipastoihin, kun kierrätät niitä. Tunnearvon lisäksi sillä on myös muita etuja. Upcycling on tehokas tapa vähentää jätettä ja suojella ympäristöä. Etenkin nyt digitaaliaikana ympäristötietoisuus on tärkeämpää kuin koskaan. Voit antaa luovuudellesi vapaat kädet ja antaa lipastoille raikkaan tuulahduksen. Tässä ei ole oikeaa tai väärää. Ei ole väliä, piristätkö vain etulevyt kalvoittamalla tai maalaamalla ne uudelleen vai vaihdatko kokonaisia osia. Näin vähennetään jätettä ja säästät myös rahaa, sillä lipastojen kierrättäminen on halvempaa kuin uuden mallin ostaminen. 

Kierrättämällä lipaston, saat arvokasta kokemusta ja annat huonekalulle ja kodillesi täysin uuden, yksilöllisen ilmeen.

Päätelmä

Lipastot ja lipastot ovat tärkeitä ja monipuolisia huonekaluja kotiisi. Niille on ominaista erityisesti kaksi seikkaa. Ensinnäkin lipastot tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja organisointimahdollisuuksia laatikoiden, hyllyjen ja kaapinovien ansiosta. Toiseksi ne vaikuttavat ratkaisevasti huoneen ulkonäköön ja tunnelmaan. Jos lipastot ovat esimerkiksi valkoisia, ne sopivat lähes mihin tahansa huonekonseptiin. Kiinnitä kuitenkin valintaa tehdessäsi huomiota paitsi ulkoiseen ulkonäköön myös laatuun. Jos lipastot ovat edullisia, se voi vaikuttaa myös tuotteen käyttöikään. Erilaisten mallien suuren määrän ansiosta jokaiselle käyttöalueelle, olipa kyseessä sitten asuintila tai toimisto, löytyy täydellinen lipasto. Niitä on myös saatavana monenlaisissa malleissa, joten nämä käytännölliset säilytystilan ihmeet voidaan sovittaa mihin tahansa huoneeseen.

Nicht das richtige dabei? Hier werden Sie sicher fündig:

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.