Tekokasvit

LUONNOLLISILTA NÄYTTÄVIÄ HUONEKASVEJA KAIKKIIN TILOIHIN

Pienessä kasvimaailmassamme tarjoamme sinulle elävän näköisiä toimisto- tai huonekasveja, jotka tuskin erottuvat oikeista kasveista korkean laatunsa ansiosta. Monipuolinen valikoimamme sisältää erilaisia ja erikokoisia tekokasveja, jotta olohuone, toimisto tai mikä muu tila tahansa voidaan sisustaa yksilöllisesti ja henkilökohtaisen mieltymyksen mukaisesti.

Suodin
Hinta
Hinta
Vain saatavilla olevat tuotteet
Vain saatavilla olevat tuotteet
Materiaali
Materiaali
Näytetään valintojen mukaan
 1. Vain saatavilla olevat tuotteet Kyllä Poista tämä nimike
View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. MINI BAMBUS | Tekokasvi
  MINI BAMBUS | Tekokasvi
  59,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
 2. MANGO | Tekokasvi
  MANGO | Tekokasvi
  71,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
 3. PHILO | Tekokasvi
  PHILO | Tekokasvi
  78,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
 4. CYCAS | Tekokasvi
  CYCAS | Tekokasvi
  75,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
 5. FICUS | Tekokasvi
  FICUS | Tekokasvi
  83,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
 6. ZAMIE | Tekokasvi
  ZAMIE | Tekokasvi
  58,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
 7. ARECA | Tekokasvi
  ARECA | Tekokasvi
  59,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen

Kevään tunnelmaa koko vuoden

Kasvit ovat tärkeitä koriste-elementtejä ja tuovat raikkautta kaikkiin huoneisiin. Monet tilat eivät kuitenkaan tarjoa ihanteellisia olosuhteita kasvulle. Vaihtoehtona oikeille kasveille ovat tekokasvit, jotka saavat visuaalisesti aikaan saman vaikutelman kuin oikeat kasvit. Kerromme sinulle kaiken hoidosta ja yksilöllisistä käyttömahdollisuuksista sekä siiitä, kuinka tärkeä rooli oikealla materiaalivalinnalla on ja kuinka nostat tekokasvit parrasvaloihin.

EREHDYTTÄVÄN AITOJA: NÄMÄ MATERIAALIT TEKEVÄT SIITÄ MAHDOLLISEN

Laadukkaat tekokasvit vaikuttavat elävän näköisiltä ja ovat täydellinen vaihtoehto kaikille, joilla ei ole aikaa ja kärsivällisyyttä kokonaisvaltaiselle kasvien hoidolle. Tehtävämme on tarjota sinulle valikoima, joka ei ole vain visuaalisesti kaunis vaan myös täyttää korkeat vaatimuksemme, kuten kestävyys, valonkesto ja uskollisuus yksityiskohdille. Tärkeillä tekijöillä, kuten materiaalien valinnalla ja tarkalla prosessoinnilla, on tässä suuri merkitys. Tekstiileistä, materiaaleista, muoveista ja metalleista koostuvien korkealaatuisten materiaaliyhdistelmien sekä aidon puun käyttö auttaa viherkasvin yksityiskohtaisen ja realistisen jäljitelmän luonnissa. Sijaintipaikka ja ympäristön lämpötila eivät aseta rajoituksia. Siten tekokasveja voidaan sijoittaa jopa sinne, missä tavalliset kasvit eivät menesty. Sinun tulisi vain huomioida se, etteivät tekokasvit altistu jatkuvasti auringon paahteelle, koska se voi haalistaa värejä ajan myötä. Toinen etu on se, että tekokasvien hoito on helppoa. Säännöllinen pölyn pyyhkiminen tai kevyt suihkutus riittävät täydellisesti.

TÄÄLLÄ TEKOKASVIT TULEVAT AVUKSI:

Olipa kyse sitten toimistosta, ravintolasta, odotushuoneesta, tapahtumista tai viihtyisästä kodista, tekokasvit voivat olla juuri niitä koriste-elementtejä, jotka antavat tiloillesi sitä tiettyä jotakin. Vastaanotako usein asiakaskäyntejä? Tyylikkäät tekokasvit ovat ehdottomia katseenvangitsijoita toimistossa tai kokoushuoneessa ja luovat miellyttävän ja kutsuvan ilmapiirin. Entäpä työntekijät? Tutkimukset osoittavat, että inspiroivalla vihreydellä voi olla positiivinen vaikutus tiimin mielialaan ja tuottavuuteen. Huomioi myös toimiston vaikeat ilmasto- ja valaistusolosuhteet, joissa oikeiden kasvien menestyminen on hankalaa. Kun käytetään tekokasveja, sinun ei tarvitse ottaa näitä olosuhteita huomioon ja voit sijoittaa kasvit minne haluat.

Haluatko tuoda palan luontoa kotiisi, mutta valitettavasti et ole mikään maailman paras viherpeukalo? Värikkäät tekokasvit tuovat elinvoimaa jokaiseen huoneeseen, ja samalla säästyt kasvien hoidon vaivalta. Vapauta luovuutesi ja yhdistele tekokasveja katseenvangitsijoiksi olohuoneeseen tai eteiseen tai korostamaan makuuhuoneesi rentouttavaa ja rauhoittavaa ilmapiiriä. Tai luo kylpyhuoneeseesi aito viidakkofiilis palmujen ja raikkaiden, eksoottisten vihreiden sävyjen avulla. Uskalla nostaa tilasi parrasvaloon korkealaatuisilla tekokasveilla.

Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.