Lasten työpöydät

LAPSEN MUKANA KASVAVAT, KORKEUSSÄÄDÖLLÄ VARUSTETUT KIRJOITUSPÖYDÄT

Sopiva kirjoituspöytä tekee oppimisesta heti paljon hauskempaa. Lapsen mukana kasvavaa, korkeussäädöllä varustettua kirjoituspöytää voi käyttää monta vuotta. Niinpä voitte lastenne kanssa iloita kalusteistamme pitkään. Kaupassamme on paljon kauniita ja ergonomisia kirjoituspöytiä lapsellenne.

Suodin
Hinta
Hinta
Väri
Väri
Vain saatavilla olevat tuotteet
Vain saatavilla olevat tuotteet
Näytetään valintojen mukaan
 1. Vain saatavilla olevat tuotteet Kyllä Poista tämä nimike
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. BELIA - Lasten kirjoituspöytä
  BELIA - Lasten kirjoituspöytä
  218,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
 2. NENOS - Lasten kirjoituspöytä
  NENOS - Lasten kirjoituspöytä
  228,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
 3. New
  KID GRO T - Lasten kirjoituspöytä
  KID GRO T - Lasten kirjoituspöytä
  249,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus

KIRJOITUSPÖYDÄT LAPSILLE JA NUORILLE

Tietokonepöytä on merkittävä tekijä lapsesi oppimisen onnistumisessa. Vain ergonominen työpiste mahdollistaa terveen istuma-asennon. Positiivisena sivuvaikutuksena keskittymiskyky paranee ja läksyjen teko onnistuu tehokkaammin. Lasten ja nuorten kirjoituspöydän on vastattava erilaisiin tarpeisiin: Sen tulisi edistää oikeaa asentoa, kasvaa mukana ja tietenkin miellyttää ja sopia lastenhuoneeseen.

Istu oikein – nauti oppimisesta

Lasten kirjoituspöydän tulisi muodostaa pyörivän tuolin kanssa ergonominen kokonaisuus. Tuolin optimaalinen istuinkorkeus kirjoituspöytään nähden voidaan määrittää seuraavasti: jalkojen tulisi olla 90°:n kulmassa eli jalkaterien, polvien ja lonkkien tulisi aina olla suorassa kulmassa. Pöytälevyn korkeus tulisi valita niin, että käsivarret voivat olla rennosti 90°:n kulmassa. Jotta optimaalinen istuma-asento voidaan taas pitkäkestoisesti, vanhempien on hyvä tarkistaa usein, että pöytä ja tuoli on säädetty oikein. Tämä estää tehokkaasti virheellisen asennon aiheuttamat haitat ja selkäkivut.

Mukana kasvavat nuorison kirjoituspöydät

Monien lasten ja nuorten kirjoituspöytiemme pöytälevyn korkeutta voi säätää. Tämän toiminnon myötä pöydät kasvavat mukana, ovat ergonomisia ja ne mukautuvat lapsen tarpeisiin yksilöllisesti vuosien ajan ja ovat siten kiinteä osa läksyjen tekoa – moniksi vuosiksi! Etenkin kaikkien pienimmille oikea istuma-asento on ehdottoman tärkeä. Mitä aikaisemmin lapsi tottuu oikeaan istuma-asentoon, sitä vähemmän ongelmia tulee myöhemmin. Ehkäise siis selkäkipuja ja välilevyongelmia ajoissa! Meiltä löydät varmasti oikean mukavan, lapsiystävällisen toimistotuolin ja ergonomisen kirjoituspöydän yhdistelmän.

Oma tuotanto hjh office

Oma tuotanto: Ainutlaatuisia lasten kirjoituspöytiä erityisen edulliseen buerostuhl24-hintaan. Oman tuotemerkkimme hjh OFFICE:n kautta saat lasten kirjoituspöydät ja työpöydät suoramyyntinä ilman välikäsiä suoraan valmistajalta. hjh OFFICE -tuotteita on jatkuvasti varastossa ja lähetämme ne 1-2 työpäivän kuluessa.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.