Laatikosto pyörillä edulliset

JOUSTAVALLA SÄILYTYSTILALLA JÄRJESTYSTÄ

Haluatko siistin työpöydän, jolla kaikki tarvittava on nopeasti saatavilla? Pyörälliset laatikostot ovat monipuolisuutensa ansiosta ihanteellinen täydennys työpisteeseesi toimistossa tai kotona. Alennuksella myytävistä pyörällisistä laatikostoista on verkkokaupassamme saatavilla erilaisia versioita, joissa laatikoita on 1-4 ja jotka mallista riippuen ovat lukittavissa, niin että tärkeät asiakirjat ovat aina suojassa luvattomalta käytöltä. Liikuteltavien pyörien ansiosta kalusteiden paikkoja voi milloin tahansa vaihdella joustavasti - optimaalista myös silloin, jos edessä on taas toimiston vaihto. Monipuolisesta valikoimastamme löydät varmasti sopivan mallin, joka vastaa toiveitasi ja sopii toimistosi sisustukseen. Katso tämän sivun lopusta, mikä ostoksessa on tärkeää ja mitä etuja pyörällinen laatikosto tuo toimistolle.

Suodin
Hinta
Hinta
Vain saatavilla olevat tuotteet
Vain saatavilla olevat tuotteet
Materiaali
Materiaali
Enimmäiskuormitus
Enimmäiskuormitus
Näytetään valintojen mukaan
 1. Vain saatavilla olevat tuotteet Kyllä Poista tämä nimike
View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. ORGANISER I - Rullalaatikosto
  ORGANISER I - Rullalaatikosto
  114,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
 2. EKON I | Puu - Rullalaatikosto
  EKON I | Puu - Rullalaatikosto
  161,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
 3. COLOR OS I | Metalli - Rullalaatikosto
  COLOR OS I | Metalli - Rullalaatikosto
  260,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
 4. COLOR OS | Metalli - Rullalaatikosto
  COLOR OS | Metalli - Rullalaatikosto
  260,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
 5. COLOR I | Metalli - Rullalaatikosto
  COLOR I | Metalli - Rullalaatikosto
  187,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
 6. COLOR PLUS I | Metalli - Rullalaatikosto
  COLOR PLUS I | Metalli - Rullalaatikosto
  228,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus

Pyörällliset laatikostot

Kertyvätkö asiakirjat kirjoituspöydällesi ja muutenkin olisi tarvetta paremmalle järjestykselle? Paranna tilannetta järjestelmäkalusteohjelmamme pyörällisellä laatikostolla, jonka voit toteuttaa täysin toiveidesi mukaisesti: Valitse erilaisista kokovaihtoehdoista, haluaisitko mieluiten yhden vai useampia laatikoita vai sopisiko riippuva arkistointiratkaisu käyttöösi? Varusta laatikostosi moderneilla kromikahvoilla tai valitse klassiset kaarikahvat. Todella monet erilaiset vaihtoehdot ovat mahdollisia.

Alle vai viereen sijoitettavat laatikostot

Valitse sopiva erilaisista järjestelmistä. Jos tilaa on vähän, kannattaa valita pyödän alle sijoitettava laatikosto, muuten käyttöön sopii myös viereen sijoitettava laatikosto. Molemmat voidaan jakaa yksilöllisesti ja niitä on saatavilla monissa toteutuksissa. Jos päädytään esimerkiksi laatikkoratkaisuun, myös laatikkolokerot voidaan tietenkin varustaa erilaisilla sisäosilla. Jos pyöriä ei enää tarvita, ne voidaan tietenkin korvata kiinteillä jaloilla modulaarisen periaatteen ansiosta.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.