24 HOURS I - XXL pyörivä tuoli

Alkaen 1 545,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_24_HOURS_I_Stoff
 • 24 tunnin toimistotuoli, ihanteellinen vuorotyöhön ja hälytyspaikoille
 • Ehdottoman kestävä käsittely
 • Polvikeinumekanismi säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
 • Säädettävä selkänojan kallistus
 • Päätuen korkeus ja kallistus säädettävissä

24 HOURS I – Käytössä ympäri vuorokauden

Jos työpaikalla työskennellään keskittyneesti ympäri vuorokauden, työtuolin on oltava rakenteeltaan täydellinen. 24 HOURS I, joka on kehitetty ympärivuorokautiseen käyttöön, ei ole vain luotettava ja vakaa - sen lisäksi se mukautuu nopeasti ja helposti käyttäjänsä yksilöllisiin tarpeisiin. Ergonomisesti muotoiltu selkänoja, jolla on suuri kallistuskulma, ja joustava päätuki pienentävät koko niskan ja selän alueen kuormitusta ja innostavat asennonvaihtoihin. 6-haarainen ristikkojalusta takaa ehdottoman vakauden istuma-asennosta riippumatta. Vankkojen osien, vahvistetun mekaniikan ja erityisen kestävien verhoilukankaiden käytön ansiosta tämä malli soveltuu mukavana kumppanina monikerroskäyttöön tai keskimääräistä tiukempiin vaatimuksiin.

 • Vankan rakenteen ansiosta tämä malli kestää ongelmitta 150 kg:n kuormituksen ja sopii erinomaisen toimivuutensa ja ergonomisen mukavuutensa ansiosta ympärivuorokautiseen käyttöön vuorotyössä ja hälytyspaikoilla.
 • Kankaalla päällystetyn istuinpinnan mitat on mitattu suurpiirteisesti, ja ne takaavat erittäin mukavan istumatunteen. Täyteläinen pehmuste tekee oman osansa.
 • Päällisessä käytetty materiaali on erittäin korkealaatuista. Se kestää 400 000 hankauskierrosta (Martindale), joten sitä voidaan käyttää myös jatkuvasti, esimerkiksi valvonta-asemilla tai käyttökeskuksissa.
 • Kniematic-keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan, lukittavissa kolmeen eri asentoon
 • Korkean selkänojan kallistusta voidaan säätää erikseen, ja se on lukittavissa 17 eri asentoon
 • Päätuen korkeus ja kallistus säädettävissä
 • Kätevät käsinojat voi yksinkertaisesti taittaa ylös silloin, kun niitä ei käytetä.
 • Kiillotetusta alumiinista valmistettu kuusihaarainen ristikkojalusta takaa optimaalisen vakauden ja turvallisuuden työpaikalla.
 • Jarruttomat turvakaksoispyörät kokolattiamatoille
 • Tämä tuoli täyttää kaikki toimisto- ja julkisia tiloja koskevat turvallisuusvaatimukset standardin DIN EN 1335 osien 2-3 mukaisesti.

Smart Premium Collection

Tämän tuotteen hankittuasi saat nauttia seuraavista SPC:n erikoiseduista:

 • Pidennetty neljän vuoden takuu
 • Ainutlaatuinen puhelinneuvonta myös kaupan jälkeen
 • Varaosatakuu koko takuuajaksi

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 76
Istumakesto 24 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 22 - 28
Korkeus cm 152.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 210
Päätuen korkeussäätö cm 20 - 30
Nojien korkeussäätö cm 64
Istuimen korkeussäätö cm 48 - 58
Istuimen syvyyden säätö cm 48
Mitat (K x L x S) cm 152.0 x 70.0 x 70.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 4 vuotta
Enimmäiskuormitus 150
Leveys 70.0
Tuotteen paino 36.0
Istuinleveys 54
Syvyys 70.0
Käsinojista taitettavilla käsinojilla
Tietoa rullista sisältää 11mm x 65 mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.