Säästä 10%* nyt kuponkikoodilla HJH10NEW uusista tuotteistamme!
*Käytetään vain "Uutuudet"-kategorian tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 10.06. - 23.06.2024

Säästä nyt 15%* kuponkikoodilla HJH15OUT valituista ulkotuoleista!
*Koskee vain hjh OFFICE -tuotteita. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 06.05. - 20.05.2024

5x ROLO SKATE CT 11mm/75mm Kovat lattiat - Tuolin rulla

Alkaen 69,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_729403
  • 5 kpl/pakkaus
  • Laadukkaat skade-malliset pyörät koville lattioille
  • Liukuu hiljaa ilman häiritseviä ääniä

Laadukkaat designpyörät arvokkaille koville lattioillesi

Nämä pyörät ovat ihanteellinen täydennys uuteen toimistotuoliisi! Muotoilultaan nämä pyörät muistuttavat rullaluistimia tai -lautaa. Erityisesti päällystetyt kulkupinnat suojaavat arvokkaita kovia lattioitasi naarmuilta ja lommoilta, joita perinteiset, kokolattiamatoille tarkoitetut pyörät saattavat aiheuttaa. Pyörien vaihto onnistuu hetkessä. Vanhat pyörät saa vedettyä irti helposti ilman turhaa voimankäyttöä. Sen jälkeen sujautetaan vain tilalle uudet, kovalle lattialle tarkoitetut pyörät - ja valmista tuli!

  • Laadukkaat skate-malliset pyörät koville lattioille. Rullaluistinten rullien tavoin ne mahdollistavat virheettömän liu’un kovilla lattioilla - venyttämättä ollenkaan lattiaa säälistä.
  • Erikoispyörät koville lattioille, kuten parketille, laminaatille, kaakelille tai kivilattialle.
  • Varmista valintaa tehdessäsi, että tapin halkaisija on oikea, ja käytä mieluiten vanhoja pyöriä mallina. Jotta saat mahdollisimman tarkan mittaustuloksen, on suositeltavaa, että mittaat vanhat pyörät työntömitalla.
  • Laadukkaiden parketti- ja laminaattilattioiden suojaamiseksi naarmuilta ja muilta vaurioilta suosittelemme lisäksi lattiansuojamattoa.
Huomaa: tarkista ennen tilaamista ehdottomasti oikea tapin halkaisija.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Lisätietoja
Korkeus cm 9.2
Mitat (K x L x S) cm 9.2 x 3.2 x 7.6
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Leveys 3.2
Tuotteen paino 1.0
Rullan halkaisija 76
Syvyys 7.6
Rullan tapin halkaisija 11 mm:n tappi

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.