Täältä löydät suuren valikoiman korkeussäädöllä varustettuja designbaarijakkaroita ja tiskijakkaroita, joiden materiaalina on käytetty nahkaa, muovia tai koripunosta. Nämä tyylikkäät tuolit ovat täydellinen lisä keittiöön tai omaan baariin. Luonnollisesti tuolimme sopivat hyvin myös ammattikäyttöön ravintoloihin!
Hinta
suodatin
Väri
Enimmäiskuormitus
Materiaali
Odota.
Odota.

Baari- ja tiskijakkarat nerokkaan edullisesti

Lounge-kalusteiden trendiä ei voi olla huomaamatta, sillä niin tapahtumia, kaupallisia tiloja kuin myös yksityisasuntoja piristävät upeat designer-huonekalut. Ne takaavat hyvän olon tunnelman ja houkuttelevat viipymään. Lounge-kalusteeemme näyttävät aina hyviltä ja huolehtivat viihtyvyydestä, käytettiin niitä sitten missä tahansa.

Baarijakkarat

Tukeva jalka tarjoaa tarvittavan turvallisuuden, pehmustettu istuinosa huolehtii mukavuudesta. Baarijakkarat on asennettu pyöriviksi. Useimmissa baarijakkaroissa on jalkatuki, mikä tekee pitkäkestoisemmastakin istumisesta mukavaa. Keinonahkapäällysteinen tai muovinen istuinosa, selkänojalla tai ilman, erilaisissa väreissä – sinä valitset!

Tiskijakkarat

Tiskijakkarat seisovat jämäkästi, mutta ne eivät pyöri. Jalkatuen ja erilaisten istuinosien ansiosta ne tarjoavat erinomaista istumamukavuutta pidemmäksikin ajaksi. Juuri siksi ne sopivat erinomaisesti myös kotikäyttöön, esimerkiksi kodin baarinurkkaukseen tai keittiöön.