Säästä 10%* nyt kuponkikoodilla HJH10NEW uusista tuotteistamme!
*Käytetään vain "Uutuudet"-kategorian tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 10.06. - 23.06.2024

Säästä nyt 15%* kuponkikoodilla HJH15OUT valituista ulkotuoleista!
*Koskee vain hjh OFFICE -tuotteita. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 06.05. - 20.05.2024

Ajankohtaista tietoa toimitusajoista

Arvoisa asiakas,

kuten ehkä olet lukenut tiedotusvälineistä, nykyisen tilanteen vuoksi kaikki logistiikan alat ovat erittäin ruuhkautuneita. Tämä koskee lähetyskeskuksia sekä pakettipalveluja ja huolintaliikkeitä.

Tästä syystä emme pysty tällä hetkellä antamaan sitovia ilmoituksia toimitusajoista. Huomaathan, että toimitusaika on noin viikon.

Saat 3-5 päivää tilauksesi jälkeen sähköpostiisi automaattisesti seurantanumeron, jonka avulla voit seurata tilaustasi.

Saat 2-3 päivän sisällä tilauksesta toimitusvahvistuksen sekä seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata tilauksesi toimitusta.

Koska joillakin tuotteilla on toimitusaikansa myös valmistajalta meille, ota huomioon myös saatavuustiedot, jotka esitetään jokaisen tuotteen hinnan oikealle puolella.

Arvoisa asiakas, voit olla varma, että tiimimme tekee kaikkensa lähettääkseen tilauksesi mahdollisimman nopeasti sinun iloksesi. Pyydämme sinulta näinä poikkeusaikoina hieman kärsivällisyyttä ja ymmärrystä vallitsevan tilanteen vuoksi. Toivomme, että Buerostuhl24/HJH Officen tuotteet tuottavat sinulle paljon iloa, vaikka ne tulisivatkin perille hieman tavallista myöhemmin.

Pysykää terveinä,

Buerostuhl24 / HJH Office -tiimi

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.