ARTEMIA - Lepotuoli

Alkaen 426,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_Artemia
  • Ylellisesti muotoiltu lepotuoli
  • Position-Return-System (palautusautomatiikka)
  • Laadukkaat pehmusteet
  • Design-jalkaristikko kiillotettua alumiinia

ARTEMIA – Ylellistä aulatunnelmaa

Laadukkaasta keinonahasta valmistettu ARTEMIA osoittaa hyvää makua. Malli erottuu muista tyylikkäällä aulamuotoilullaan ja saa pisteitä tyylikkäistä pehmusteista, jotka ovat kuin luotuja rentouttavaan ja samalla mukavaan istumatapaan. Kaipaatpa katseenvangitsijaa asuintiloihin tai neuvotteluhuoneeseen tai siistiksi nahkasohvaksi, niin ARTEMIA sulautuu täydellisesti kaikenlaisiin tilakonsepteihin.

  • Laadukas keinonahkaverhoilu ja mukavat pehmusteet takaavat hyvän istumamukavuuden ja muodon erinomaisen säilymisen sekä siten pitkän käyttöiän. Istuintyyny on irrotettava.
  • Mallissa on Position-Return-System (palautusautomatiikka), jonka ansiosta tuoli palautuu kääntömekanismin avulla käyttäjän noustua seisomaan automaattisesti lähtöasentoon.
  • Design-jalkaristikko kiillotettua alumiinia
  • Mitat: korkeus (yhteensä): 85 cm; leveys (yhteensä): 67 cm; syvyys (yhteensä): 63 cm; istuimen korkeus: 49 cm; istuimen leveys (käytettävissä): 48 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 52 cm; selkänojan korkeus: 36 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 18 cm; ristikkojalustan halkaisija: 70 cm; kuormitettavuus (enintään): 150 kg. *Kaikki mitat kuormittamattomana.
  • Säätöjalat takaavat toimistotuolin tukevan ja lattiaa suojaavan asennon.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 70
Istumakesto 4 tuntia
Mekanismi Position-Return-System (palautusautomatiikka)
Käsinojien korkeus cm 18
Korkeus cm 85.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Nojien korkeussäätö cm 36
Istuimen korkeussäätö cm 45
Istuimen syvyyden säätö cm 52
Mitat (K x L x S) cm 85.0 x 67.0 x 63.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 150
Leveys 67.0
Tuotteen paino 14.1
Istuinleveys 48
Syvyys 63.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää liukunastat kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.