ARTON V - Vapaasti keinuvat tuolit

Alkaen 155,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_ARTON_V
  • Ergonominen vapaasti keinuva tuoli
  • Selkänoja hengittävää verkkokangasta
  • Vankka jalusta mustana

ARTON V - mukava, vapaasti keinuva tuoli, jossa on toimistotuolin luonnetta!

Tuoli, joka tuntuu hyvältä! Istuinpinnan täyteläinen pehmustus tekee tästä vapaasti keinuvasta tuolista erittäin mukavan ja saa myös pidemmällä aikavälillä istumisen tuntumaan rennolta. Korkea selkänoja on päällystetty ilmavalla verkkokankaalla, joten selkä ei niin helposti hikoa tässä tuolissa.

  • Muotoilultaan ARTON V on lähellä klassisia toimistotuoleja. Etenkin korkea selkänoja, johon on pingotettu ilmava verkkokangas, muistuttaa vahvasti sukulaisiaan toimistotuolisektorilla.
  • Tämän vapaasti keinuvan tuolin joustava runko joustaa siinä istuvan henkilön painon alla ja viettää kevyesti taakse.
  • Laadukas päällinen on koostuu keinonahan ja verkkokankaan sekoituksesta ja ihastuttaa runsailla yksityiskohdillaan. Päällinen on helppohoitoinen, kestää hankausta ja on pingotettu mukavan tiukalle.
  • Käsinojat on valmistettu tukevasta muovista. Niiden ulkonäköön on saatu lisää arvokkuutta kromatuilla koriste-elementeillä. Tätä antaa tuolille ylvään ilmeen.
  • Mitat: korkeus (yhteensä): 109 cm; leveys (yhteensä): 62 cm; syvyys (yhteensä): 56 cm; istuinpinnan korkeus: 48 cm; istuimen leveys (käytettävissä/yhteensä): 49/51 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 46 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 20 cm; selkänojan korkeus: 61 cm; kuormitettavuus (enintään): 110 kg

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 4 tuntia
Käsinojien korkeus cm 20
Korkeus cm 109.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Nojien korkeussäätö cm 61
Istuimen korkeussäätö cm 48
Istuimen syvyyden säätö cm 46
Mitat (K x L x S) cm 109.0 x 62.0 x 56.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas Keinonahkaverhoilu: 100 % polyuretaania, verkkokangasverhoilu: 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 110
Leveys 62.0
Tuotteen paino 11.8
Istuinleveys 49
Syvyys 56.0
Käsinojista sisältää käsinojat

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.