Baarijakkarat

TÄYDELLINEN LISÄYS KEITTIÖÖSI

Täältä löydät suuren valikoiman korkeussäädöllä varustettuja designbaarijakkaroita ja tiskijakkaroita, joiden materiaalina on käytetty nahkaa, muovia tai koripunosta. Nämä tyylikkäät tuolit ovat täydellinen lisä keittiöön tai omaan baariin. Luonnollisesti tuolimme sopivat hyvin myös ammattikäyttöön ravintoloihin!

Suodin
Hinta
Hinta
Väri
Väri
Vain saatavilla olevat tuotteet
Vain saatavilla olevat tuotteet
Materiaali
Materiaali
Enimmäiskuormitus
Enimmäiskuormitus
Näytetään valintojen mukaan
 1. Vain saatavilla olevat tuotteet Kyllä Poista tämä nimike
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. VANTAGGIO HIGH - Baarituoli
  VANTAGGIO HIGH - Baarituoli
  Alkaen 98,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
 2. VANTAGGIO HIGH W - Baarituoli
  VANTAGGIO HIGH W - Baarituoli
  103,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus
 3. VANTAGGIO HIGH T - Tarvikkeet
  VANTAGGIO HIGH T - Tarvikkeet
  161,90 €
  Sis. ALV - ilmainen toimitus

Baari- ja tiskijakkarat nerokkaan edullisesti

Lounge-kalusteiden trendiä ei voi olla huomaamatta, sillä niin tapahtumia, kaupallisia tiloja kuin myös yksityisasuntoja piristävät upeat designer-huonekalut. Ne takaavat hyvän olon tunnelman ja houkuttelevat viipymään. Lounge-kalusteeemme näyttävät aina hyviltä ja huolehtivat viihtyvyydestä, käytettiin niitä sitten missä tahansa.

Baarijakkarat

Tukeva jalka tarjoaa tarvittavan turvallisuuden, pehmustettu istuinosa huolehtii mukavuudesta. Baarijakkarat on asennettu pyöriviksi. Useimmissa baarijakkaroissa on jalkatuki, mikä tekee pitkäkestoisemmastakin istumisesta mukavaa. Keinonahkapäällysteinen tai muovinen istuinosa, selkänojalla tai ilman, erilaisissa väreissä – sinä valitset!

Tiskijakkarat

Tiskijakkarat seisovat jämäkästi, mutta ne eivät pyöri. Jalkatuen ja erilaisten istuinosien ansiosta ne tarjoavat erinomaista istumamukavuutta pidemmäksikin ajaksi. Juuri siksi ne sopivat erinomaisesti myös kotikäyttöön, esimerkiksi kodin baarinurkkaukseen tai keittiöön.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.