✮   Olemme valmiita toimittamaan NYT! Älä odota jouluun asti.  

✮   Olemme valmiita toimittamaan NYT! Älä odota jouluun asti.  

✮  Tästä päivästä alkaen pidennetty palautusaika 15.1.2022 asti  ✮

ASGON - Profi-toimistotuoli

Alkaen 491,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_ASGON
 • Mukava synkromekanismi
 • Selkänoja hengittävää verkkokangasta
 • Istuimen päällinen hankausta kestävää kangasta
 • Kauniisti muotoiltu kiillotettu alumiininen design-jalkaristikko
Bestseller

ASGON - muotoilun ja istuinmukavuuden jokapaikanhöylä

Ajaton, moderni ja toimiva - ASGON-toimistotuoli vakuuttaa fiksulla toimivuuden ja klassis-modernin muotoilun yhdistelmällä. Malli mahdollistaa pitkinäkin työpäivinä optimaalisen istumamukavuuden mukavilla pehmusteillaan ja verkkokankaasta koostuvalla hengittävällä selkäosalla. Pyörivä ASGON-tuoli vastaa täydellisesti käyttäjänsä yksilöllisiä tarpeita. Paras tie terveeseen ja kivuttomaan selkään.

 • Donati-mekanismi Ammattikäyttöön suunniteltu italialainen synkromekanismi, joka on mukautettavissa yksilöllisesti kehon painon mukaan ja huolehtii siten jatkuvasti sopivasta vastapainosta taakse nojattaessa. Se voidaan lukita eri asentoihin.
 • Ajaton, moderni ja toimiva: klassisen muotoilunsa ansiosta toimistotuoli sopii tyylikkäästi mihin tahansa toimistokonseptiin.
 • Ergonominen istuinpinta ja päätuki on varustettu mukavilla pehmusteilla. Selkänoja on hengittävää verkkokangasta, joka huolehtii jatkuvasta miellyttävästä ilmanvaihdosta.
 • Kaasupainejousen avulla toimivan istuimen portaattoman korkeussäädön avulla pyörivä tuoli voidaan säätää yksilöllisesti halutulle työskentelykorkeudelle. Jalkaristikko on kiillotettua alumiinia, jota käytetään designelementtinä myös selkänojassa.
 • Kätevä istuimen syvyyden säätö mahdollistaa istuinpinnan siirtämisen siten, että reisien tukipinnasta saadaan pidempi.
 • Vielä enemmän istumamukavuutta parantavat Softpad-päällysteellä varustetut 3D-käsinojat, joiden korkeus, kulma ja pituus ovat säädettävissä, joten ne voidaan säätää täysin omien toiveiden mukaan.
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Mekanismi Synkromekanismi
Istuimen syvyyden säätö cm 47 - 53
Käsinojien korkeus cm 21 - 30
Mitat (K x L x S) cm 119.0 - 129.0 x 68.0 x 55.0
Korkeus cm 119.0 - 129.0
Istumakesto 8 tuntia
Nojien korkeussäätö cm 77
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 185
Pohja cm 72
Istuimen korkeussäätö cm 42 - 52
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 90 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 68.0
Tuotteen paino 17.0
Istuinleveys 49
Syvyys 55.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.