ASTONA V - Vierailijan tuoli Kokoustuoli

Alkaen 332,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_ASTONA_V
  • Tyylikäs vierastuoli
  • Istuinpinta ja selkänoja hengittävää kaksinkertaista verkkokangasta
  • Automaattinen palautus

ASTONA V - mukavampaa istumista kaksinkertaisella verkkoverhoilulla

Suunnittelultaan ja muotoilultaan ASTONA V on todellinen huipputuote. Laadukas päällinen koostuu kaksinkertaisesta verkkokankaasta, joten se on erittäin tukeva ilman, että käyttäjä joutuisi luopumaan istuimen mukavasta ilmanvaihdosta. Tämän vierastuolin ehdottomasti paras ominaisuus on niin sanottu automaattisesti palautuva kaasunostin tai lyhyesti sanottuna automaattipalautus. Toisin sanoen tuoli kääntyy itsestään takaisin lähtöasentoon käyttäjän noustua seisomaan.

  • Tuolissa on palautusautomatiikka. Se tarkoittaa, että tuoli kääntyy automaattisesti takaisin lähtöasentoon käyttäjän noustua seisomaan.
  • Tämä malli on verhoiltu kaksinkertaisella verkkokankaalla. Se saa sen näyttämään normaalilta kangasverhoilulta ilmavasta istumailmastosta tinkimättä.
  • Kaarevat käsinojat sopivat erinomaisesti eleganttiin yleisilmeeseen ja antavat samalla lisämukavuutta. Kromattu teräksinen jalkaristikko takaa aina turvallisen asennon, ja muoviset liukunastat suojaavat lattiaa
  • Mitat: korkeus (yhteensä): 92 cm; leveys (yhteensä): 60 cm; syvyys (yhteensä): 60 cm; istuinpinnan korkeus: 45 cm; istuimen leveys (käytettävissä/yhteensä): 48/52 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 41 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 21 cm; selkänojan korkeus: 46 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; jalkojen tapin halkaisija 11 mm

Smart Premium Collection

Tämän tuotteen hankittuasi saat nauttia seuraavista SPC:n erikoiseduista:

  • Pidennetty neljän vuoden takuu
  • Ainutlaatuinen puhelinneuvonta myös kaupan jälkeen
  • Varaosatakuu koko takuuajaksi

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Käsinojien korkeus cm 21
Korkeus cm 98.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Nojien korkeussäätö cm 46
Istuimen korkeussäätö cm 45
Istuimen syvyyden säätö cm 41
Mitat (K x L x S) cm 98.0 x 64.0 x 60.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 4 vuotta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 64.0
Tuotteen paino 16.5
Istuinleveys 48
Syvyys 60.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää liukunastat koville lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.