Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

BARENO - Profi-toimistotuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_BARENO
 • Aidolla nahalla päällystetty johtajantuoli aulaan
 • Istuimen ja kaasujousen välinen innovatiivinen nivel mahdollistaa dynaamisen istumisen
 • Trendikäs retroilme
 • Korkea selkänoja ja mukavaksi pehmustettu istuinpinta

BARENO - laadukas johtajantuoli oleskelutiloihin

Tyylikkyys ja huippulaatuiset materiaalit yhdistyvät ainutlaatuiseksi muotoiluksi! BARENO on silmänruokaa vertaansa vailla. Siinä yhdistyvät modernien nojatuolien kaarevat linjat ja klassisen pyörivän tuolin mukavuus. Korean muotoilunsa ja laadukkaan aidosta nahasta valmistetun päällisensä ansiosta tämä tuoli sopii loistavasti toimistoympäristöön. Mutta BARENO tekee hyvän vaikutuksen myös kotona olohuoneessa.

 • Istuinosa ja kaasujousi on yhdistetty toisiinsa innovatiivisella nivelellä, jossa yhdistyvät optimaalinen liikkumisvapaus ja ihanteellinen tuki. Nivel seuraa kehon liikettä sivuille ja taaksepäin ja edistää dynaamista istumista.
 • Paksu istuinpehmuste on miellyttävän pehmeä ja tekee istumisesta vielä hieman mukavampaa. Aito nahkapäällinen on pitävä, tukeva ja pitkäikäinen.
 • Istuimen korkeus on mukautettavissa portaattomasti kaasujousen avulla. Jalkaristikko on mukavan suuri ja takaa siten aina tukevan asennon.
 • Mitat: korkeus (yhteensä): 94 - 104 cm; leveys (yhteensä): 65 cm; syvyys (yhteensä): 54 cm; istuinpinnan korkeus: 46 - 56 cm; istuimen leveys (käytettävissä/yhteensä): 45/65 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 44 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 15 cm; selkänojan korkeus: 48 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien koko (monitoimipyörät mukana): tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 65 mm
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Smart Premium Collection

Tämän tuotteen hankittuasi saat nauttia seuraavista SPC:n erikoiseduista:

 • Pidennetty neljän vuoden takuu
 • Ainutlaatuinen puhelinneuvonta myös kaupan jälkeen
 • Varaosatakuu koko takuuajaksi

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 68
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 15
Korkeus cm 94.0 - 104.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 195
Nojien korkeussäätö cm 48
Istuimen korkeussäätö cm 46 - 56
Istuimen syvyyden säätö cm 44
Mitat (K x L x S) cm 94.0 - 104.0 x 65.0 x 54.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Nahka
Kangas Istuin ja selkänoja: nahkaa, ulkopinta: 100 % polyuretaania
Takuu 4 vuotta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 65.0
Tuotteen paino 16.1
Istuinleveys 45
Syvyys 54.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.