BESSONA - Profi-toimistotuoli

Alkaen 661,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_BESSONA
 • Ehdoton designtuote
 • Mukava synkromekanismi
 • Istuimen päällinen huopajäljitelmää; kangasta
 • Mukava istuinpinta ja mukava istuimen syvyys
 • Tukeva alumiininen kehysrakenne

BESSONA - ylellinen, tyylikäs ja ajattoman kaunis

BESSONA on tyylikäs pyörivä tuoli, joka integroituu täydellisesti kaikkiin toimistoihin, mutta jolla on myös paljon potentiaalia kotisi oleskelutilojen tuolina. Selkeät linjat ja tyylikkäät käsinojat sopivat harmonisesti kokonaiskuvaan ja täydentävät modernin ilmeen. Laadukas synkronimekanismi ja mukava verhoilu takaavat maksimaalisen mukavuuden myös silloin, kun istut pitkään. Yhdistä muotoilu ja ergonomia BESSONA-tuolin avulla ja anna työpaikallesi tai asunnollesi tyylikäs päivitys.

 • Tuoli on päällystetty huopaa muistuttavalla kankaalla, joka on kiinnitetty mukavan napakasti. Tärkeimpiä etuja ovat: helppo hoito, erittäin hyvä mittavakaus, kestävyys
 • Kankaalla päällystetyt design-käsinojat sopivat erinomaisesti eleganttiin yleisilmeeseen ja antavat samalla lisämukavuutta.
 • Mihin tahansa haluttuun asentoon lukittava synkromekanismi yksilöllisellä painosäädöllä huolehtii luonnollisten liikkeiden optimaalisesta tukemisesta. Taakse nojattaessa selkä saa optimaalisen tuen ja jalkojen kuormitus poistuu
 • Istuinsyvyyden säätö - siirrettävä istuin istuinsyvyyden säätämiseksi
 • Runkorakenne ja ristikkojalusta kiillotettua alumiinia. Viauaalisesti tyylikäs mutta silti uskomattoman tukeva
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 74
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 22
Korkeus cm 105.0 - 115.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Nojien korkeussäätö cm 58
Istuimen korkeussäätö cm 47 - 57
Istuimen syvyyden säätö cm 49 - 53
Mitat (K x L x S) cm 105.0 - 115.0 x 60.0 x 60.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 60.0
Tuotteen paino 20.2
Istuinleveys 47
Syvyys 60.0
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.