BRENTON XXL - XXL pyörivä tuoli

Alkaen 536,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_BRENTON_XXL
 • Kniematic-keinumekanismi
 • Muhkea verhoilu pitkäikäisellä keinonahkaverhoilulla
 • Soveltuu enintään 160 kg painavalle käyttäjälle
 • Ergonominen selkänoja tukee lannenikamien aluetta
 • Ehdottoman kestävä käsittely

BRENTON XXL: suurta kuormitusta kestävä tuoli vaativalle käyttäjälle

Suuri kuorman kestävyys, urheilullisuus tyylikkyys ovat BRENTON XXL-tuolin houkuttelevat ominaisuudet. XXL-johtajantuolissa istuminen tuntuu rennolta ja ergonomisesti muotoillun selkänojan sekä runsaan pehmustuksen ansiosta todella mukavalta myös silloin, kun siinä istutaan pitkään. Varman ja erittäin kestävän työn ansiosta pyörivä tuoli kestää jopa 160 kg:n painon. Tämän lisäksi tuolissa on Kniematic-keinumekanismi, joka edistää optimaalista verenkiertoa ja pienentää reisien kuormitusta. Vastus voidaan myös mukautetta yksilöllisesti käyttäjän painon mukaisesti. Älä epäröi enää, vaan hanki BRENTON XXL toimistoon uudeksi lempi-istuimeksesi, jossa työnteko sujuu mukavasti ja keskittyneesti.

 • Urheilullisen tyylikäs XXL-johtajantuoli
 • Enimmäiskuormitus 160 kg
 • Tähän malliin on käytetty erityisen laadukkaita osia maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi silloinkin, kun kuormitus on suurta.
 • Laadukas muotoilu korkealaatuisen keinonahkaisen päällisen ja urheilullisesti tikattujen saumojen tuloksena. Korostetut sivuosat antavat lisäpitoa
 • Selkänojaan integroitu, esimuotoiltu päätuki niskan rentouttamiseen
 • Ergonomisen selkänojan lannerangan alueelle on esimuotoiltu kaarevuus, joka tukee selkää parhaalla mahdollisella tavalla ryhdikkäässä istumisessa.
 • Kniematic-keinumekanismi - edistää optimaalista verenkiertoa ja pienentää reisien kuormitusta. Vastus mukautettavissa yksilöllisesti käyttäjän painoon. Selkänoja on lukittavissa yhteensä neljään asentoon.
 • Paksu, istumapinnaltaan leveä istuinpehmuste
 • Design-käsinojat keinonahkapäällysteellä, Softpad-pehmusteet
 • Portaaton istuinten korkeussäätö
 • Tukeva ristikkojalusta kiillotettua alumiinia
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 66
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 21
Korkeus cm 137.0 - 146.0
Käyttäjän kokoalue cm 175 - 195
Päätuen korkeussäätö cm 28
Nojien korkeussäätö cm 86
Istuimen korkeussäätö cm 51 - 60
Istuimen syvyyden säätö cm 50
Mitat (K x L x S) cm 137.0 - 146.0 x 73.0 x 73.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 160
Leveys 73.0
Tuotteen paino 24.3
Istuinleveys 55
Syvyys 73.0
Käsinojista sisältää käsinojat, joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.