BRETON B - Home Office -toimistotuoli

Alkaen 197,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_BRETON_B
 • Ergonominen kotitoimistotuoli
 • Korkeussäädöllä varustettu päätuki
 • Yhdistelmä kangasta ja hengittävää verkkomateriaalia
 • Mukava jatkuvan kosketuksen mekanismi
 • Sopii hyvin myös kookkaammille käyttäjille
Bestseller

BRETON B - mukavaa ja ergonomista istumista myös kotitoimistoon!

BRETON B edustaa ihanteellista mukavuuden ja muotoilun yhdistelmää. Hengittävällä verkkokankaalla päällystetty selkänoja asettuu tyylikkään muovikehyksensä kanssa tiiviisti selkää ja vyötäröä vasten ja antaa oikenlaisen tuen. Korkeussäädöllä varustettu päätuki antaa lisää istumamukavuutta ja tukee samalla koko niskan aluetta. Jatkuvan kosketuksen mekanismi selkänojan kallistuksen säätämiseen kuuluu BRETON B-tuolissa vakiovarustukseen.

 • Innovatiivinen, korkeussäädöllä varustettu päätuki Kaarevaksi muotoiltu päätuki antaa lisää sivutukea ja tukee samalla myös niskaa
 • Ergonomisesti muotoiltu selkänoja on hengittävää verkkokangasta, ja siihen sisältyy tukeva muovikehys ja moderni designelementti
 • Kauniisti muotoilluissa käsinojissa muovipäällysteet
 • Mukava istuinpinta, jonka kangasverhoilu kestää hankausta
 • Jatkuvan kosketuksen mekanismi selkänojan kallistuksen säätämiseen. Vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjälle sopivaksi
 • Istuimen portaaton korkeussäätö Topliftillä
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva muovinen jalkaristikko, musta
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 68
Istumakesto 4 tuntia
Mekanismi Jatkuva mekanismi
Käsinojien korkeus cm 20
Korkeus cm 131.0 - 146.0
Käyttäjän kokoalue cm 170 - 195
Päätuen korkeussäätö cm 21 - 26
Nojien korkeussäätö cm 61
Istuimen korkeussäätö cm 49 - 59
Istuimen syvyyden säätö cm 49
Mitat (K x L x S) cm 131.0 - 146.0 x 68.0 x 68.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 68.0
Tuotteen paino 12.2
Istuinleveys 48
Syvyys 68.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.