CAPTIVA - Profi-toimistotuoli

Alkaen 385,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_CAPTIVA
 • Huippuvarusteltu toimistotuoli ammattikäyttöön
 • Uudenlainen laadukas synkromekanismi
 • Notkoselän tuki, jonka korkeus on säädettävissä
 • Istuimen syvyyden säätö
 • 3D-käsinojat: täysin säädettävät
Bestseller

CAPTIVA - Niin mukavaa työskentely voi olla

Ergonomia, mukavuus ja pitkäikäisyys ovat CAPTIVA -tuolin tärkeitä ominaisuuksia. Tässä tyylikkäässä toimistotuolissa yhdistyvät täydellinen tekniikka ja loistava istuinmukavuus, ja sen säätäminen käyttäjän yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi on helppoa ja vakuuttavaa. Hengittävästä verkkokankaasta valmistettu joustava selkänoja, johon kuuluu korkeussäädöllä varustettu päätuki, antaa täyden tuen ylävartalon jokaiselle yksittäiselle kohdalle. Lisäksi joustava notkoselän tuki pitää selkäsi täydellisessä asennossa. Tämä pyörivä tuoli sopii jatkuvaan päivittäiseen käyttöön kaupallisella alueella mutta myös yksityiskäyttäjille, jotka haluavat tehdä jotain hyvää itsensä ja selkänsä hyväksi. Ihastu CAPTIVA-tuoliin ja paranna tuottavuutta, terveellisyyttä ja hyvinvointia työpaikalla.

 • Korkeussäädöllä varustettu päätuki, irrotettava
 • Korkea selkänoja on verhoiltu hengittävällä verkkokankaalla. Se takaa ihanteellisen ilmankierron selässä. Kuuminakin päivinä tällä tuolilla vallitsee erittäin miellyttävä istumailmasto. Mukavasta tuesta oikein istuttaessa huolehtii korkeussäädöllä varustettu notkoselän tuki.
 • 3D-käsinojat Softpad-päällysteellä: korkeus, syvyys ja kulma säädettävissä
 • Istuinsyvyyden säätö - siirrettävä istuin istuinsyvyyden säätämiseksi
 • Ammattikäyttöön suunniteltu synkromekanismi, joka on mukautettavissa yksilöllisesti kehon painon mukaan ja huolehtii siten jatkuvasti sopivasta vastapainosta taakse nojattaessa. Se voidaan lukita eri asentoihin.
 • Kauniisti muotoiltu kiillotettu alumiininen design-jalkaristikko
 • Jarruttomat monitoimipyörät

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 72
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 21 - 28
Korkeus cm 131.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Päätuen korkeussäätö cm 19 - 23
Nojien korkeussäätö cm 57
Istuimen korkeussäätö cm 45 - 55
Istuimen syvyyden säätö cm 46 - 52
Mitat (K x L x S) cm 131.0 x 68.0 x 63.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 68.0
Tuotteen paino 17.6
Istuinleveys 47
Syvyys 63.0
Käsinojista sisältää käsinojat (säädettävä korkeus), joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.