CAPTIVO BASE W - Profi-toimistotuoli

Alkaen 228,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_CAPTIVO_BASE_W
 • Ergonominen toimistotuoli, jossa on hienot säätömahdollisuudet
 • Korkeussäädöllä varustettu notkoselän ja pään tuki
 • Materiaaliseos kangasta ja verkkoa
 • Mukava synkromekanismi

CAPTIVO BASE W - tyylikäs pyörivä tuoli, jossa yksilölliset säätömahdollisuudet!

Parasta mukavuutta ja yksilöllisiä säätömahdollisuuksia kaipaavalle ne tarjoaa toimistotuoli CAPTIVO BASE W! Ammattikäyttöön tarkoitettu pyörivä tuoli tekee vaikutuksen modernin ja tyylikkään muotoilunsa lisäksi ennen kaikkea käytännöllisillä toiminnoillaan. Istumakorkeus, lannenikamien tuen korkeus ja paljon muuta voidaan säätää yksilöllisten toiveiden mukaan. Siten löydät aina mukavan istuma-asennon, voit työskennellä keskittyneesti ja väsymättä ja nauttia lopulta täysin siemauksin ansaitusta vapaaillasta!

 • Mukava päätuki verkkopäällysteellä, portaaton korkeussäätö
 • Ergonomisesti muotoiltu ja hengittävällä verkkokankaalla verhoiltu selkänoja huolehtii miellyttävästä ilmanvaihdosta silloinkin, kun yhteen menoon on istuttava pitkään.
 • Kiinteä notkoselän tuki on säädettävissä 3 cm:n toimintasäteellä korkeussuunnassa, joten se voidaan mukauttaa optimaalisesti
 • Käsinojat on valmistettu laadukkaasta muovista, joten ne ovat erityisen tukevat ja epäherkät.
 • Kolmeen eri asentoon lukittava synkromekanismi yksilöllisellä painosäädöllä huolehtii luonnollisten liikkeiden optimaalisesta tukemisesta.
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva muovinen jalkaristikko
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 72
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 20
Korkeus cm 123.0 - 135.0
Käyttäjän kokoalue cm 145 - 190
Päätuen korkeussäätö cm 18 - 21
Nojien korkeussäätö cm 58
Istuimen korkeussäätö cm 47 - 56
Istuimen syvyyden säätö cm 47
Mitat (K x L x S) cm 123.0 - 135.0 x 70.0 x 58.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 70.0
Tuotteen paino 15.6
Istuinleveys 49
Syvyys 58.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.