CASPI V - Vierailijan tuoli Kokoustuoli

Alkaen 98,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_CASPI
  • Vierastuoli, jossa jalasrunko
  • Päällinen helppohoitoista keinonahkaa
  • Istuinpinta pehmustettu
  • Jalusta kromattu

CASPI V - erikoinen vierastuoli, jossa kivoja muotoiluideoita

Ulkonäöltään joka tapauksessa todellinen katseenkääntäjä vierastuolien joukossa. Erityisesti kaarevan jalasrungon ja erikoisen selkänojan yhdistelmä vaikuttaa modernilta ja tuo raikkaita tuulia odotustiloihin.

  • Kromatusta teräksestä valmistettu kaareva jalasrunko ei ainoastaan näytä hyvältä vaan varmistaa myös tuolin tukevuuden.
  • Laadukas keinonahkapäällinen on taidokkaasti tikattu ja ihastuttaa runsailla yksityiskohdillaan. Ehdoton katseenvangitsija.
  • Mukavasti pehmustettu istuinpinta ja selkänoja on erittäin helppoa pitää puhtaana (yksinkertaisesti pyyhkimällä mikrokuituliinalla). Käytetty materiaali on erittäin kestävää - niinpä saat nauttia tästä tuolista pitkään.
  • Mitat: korkeus (yhteensä): 82 cm; leveys (yhteensä): 44 cm; syvyys (yhteensä): 52 cm; istuinpinnan korkeus: 47 cm; istuimen leveys (käytettävissä/yhteensä): 42/44 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 43 cm; selkänojan korkeus: 35 cm, kuormitettavuus (enintään): 110 kg

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 4 tuntia
Korkeus cm 82.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Nojien korkeussäätö cm 35
Istuimen korkeussäätö cm 47
Istuimen syvyyden säätö cm 43
Mitat (K x L x S) cm 82.0 x 44.0 x 52.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 110
Leveys 44.0
Tuotteen paino 7.5
Istuinleveys 42
Syvyys 52.0
Käsinojista ei käsinojia

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.