Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

COMFILAP I - Kannettavan tietokoneen alusta

Alkaen 77,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_COMFILAP_I
 • Monipuolinen kannettavan tietokoneen alusta
 • Mukava tyynyalusta varmistaa käyttömukavuuden
 • Valmistettu ympäristöystävällisestä bambusta
 • Turvallinen paikka läppäreille ja tableteille

COMFILAP I - Mukava ja tehokas

Haluatko hyödyntää täysimääräisesti kannettavan, tabletin jne. tarjoamaa joustavuutta ja pystyä tekemään työsi esimerkiksi kotisohvalla? Tällöin COMFILAP I on korvaamaton. Ympäristöystävällisestä bambusta valmistettu kannettavan tietokoneen alusta luo välittömästi lämpimän kokonaisvaikutelman. Pehmeä tyynyalusta varmistaa vakaan ja mukavan käytön. Kannettavan tietokoneen tyyny tuntuu pehmeältä jalkojen päällä ja tarjoaa tasaisen käyttöpinnan. Integroidut lokerot sopivat tabletin, älypuhelimen, kynien, juomien ja kaapeleiden säilyttämiseen, jotta tavarat pysyvät aina siistissä järjestyksessä. COMFILAP I on käytännöllinen tyyny, jota voit käyttää sekä kotona että matkalla.

 • Monipuolinen kannettavan tietokoneen tyyny: Voidaan käyttää kannettavan tietokoneen tai tabletin jalustana, älypuhelimen alustana, lukupöytänä, nukkumistyynynä, selkätyynynä jne.
 • Vakaa ja turvallinen taso pidentää laitteidesi käyttöikää, koska ylikuumenemista ei tapahdu. Ihanteellinen käytettäväksi vuoteella tai sohvalla
 • Taso on valmistettu ympäristöystävällisestä bambusta. Mukava tyynyalusta, jossa on polyesteripäällyste ja polyetyleenihelmistä valmistettu täyte
 • Integroitu liukumista estävä nauha varmistaa kannettavan tai tabletin paikallaanpysymisen
 • Tehokas pöytä ja lokerikko: lisälokerot tabletille, älypuhelimelle, kynille ja juomille
 • Kupinpidikettä voidaan käyttää myös kaapeliväylänä kaapeleiden pitämiseksi puhtaina ja järjestyksessä
 • Yhteensopiva kaikkien tavallisten laitekokojen kanssa 17 tuumaan asti

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan valmiiksi koottuna.

Lisätietoja
Korkeus cm 9.5
Mitat (K x L x S) cm 9.5 x 54.5 x 34.5
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Bambu, kangas
Takuu 24 kuukautta
Leveys 54.5
Tuotteen paino 1.4
Syvyys 34.5
Mitat Tiedot, ks. tekninen piirustus

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.