CORVENT - Profi-toimistotuoli

Alkaen 437,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_CORVENT
 • Ainutlaatuinen muotoilu, jossa ripaus retroa
 • Synkromekanismi säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
 • Selkänoja hengittävää verkkokangasta
 • Käsinojien korkeus säädettävissä
 • Alumiininen design-jalkaristikko

CORVENT - todellinen julkilausuma ainutlaatuisesti muotoiltuna

Designhelmemme toimistotuolien joukossa vakuuttaa niin toimistossa kuin kotona mukavuudella ja istumatuntumalla. Lisäksi se on täydellinen myös suuremmille käyttäjille (jopa 190 cm pitkille) vaikuttamatta kuitenkaan liikaa heidän mittoihinsa. Tässä muotoilu ei noudata toimintoa. Tämä toimistotuoli on optimoitu mukavuuden maksimoimiseksi. Selkänoja on päällystetty ilmavalla verkkokankaalla, istuinpinta sitä vastoin erityisen hyvin hankausta kestävällä kankaalla. Synkromekanismi on lukittavissa useisiin eri asentoihin ja mukautettavissa kehon painoon. Kiva design-tuoli, joka herättää huomiota jokaisessa toimistossa!

 • Ainutlaatuinen malli, jossa on tietty ripaus retrotyyliä: muodoltaan soikeassa selkänojassa on joustava verkkopinta, joka antaa tuolille kevyen ja ilmavan ilmeen ja takaa istumamukavuuden myös lämpimämpinä päivinä. Istuimen laadukas pehmuste takaa pitkän ja mukavan istumisen.
 • Synkromekanismissa yhdistyvät selkänojan ja istuinpinnan kallistus. Toiminto tukee kehoa jokaisessa istuma-asennossa ja mahdollistaa mukavan ergonomisen istumisen.
 • Kiinteällä Softpad-päällysteellä varustettujen 3D-käsinojien korkeus, kulma ja leveys ovat säädettävissä, joten ne voidaan säätää täysin omien toiveiden mukaan.
 • Selkänojan kosketuspaine voidaan säätää yksilöllisesti oman kehon ja yksilöllisten tuntemusten mukaan. Näin selkä saa parhaan mahdollisen tuen ja vakauden.
 • CORVENT saa vakautta kauniisti muotoillusta ja massiivisesta alumiinisesta jalkaristikosta. Kiva kontrasti epätavalliseen muotoiluun.
 • Mitat: korkeus (yhteensä): 95 - 105 cm; leveys (yhteensä): 72 cm; syvyys (yhteensä): 56 cm; istuinpinnan korkeus: 44 - 54 cm; istuimen leveys (käytettävissä): 52 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 46 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 17 - 27 cm; selkänojan korkeus: 51 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien koko (sisältää kovat pyörät kokolattiamatolle): tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 50 mm
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 17 - 27
Korkeus cm 95.0 - 105.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 195
Nojien korkeussäätö cm 51
Istuimen korkeussäätö cm 44 - 54
Istuimen syvyyden säätö cm 46
Mitat (K x L x S) cm 95.0 - 105.0 x 72.0 x 56.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 72.0
Tuotteen paino 19.4
Istuinleveys 52
Syvyys 56.0
Käsinojista sisältää käsinojat (säädettävä korkeus)
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.