ENCO - Home Office -toimistotuoli

Alkaen 208,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_ENCO
 • Innovatiivinen tuolikonsepti
 • Selkänoja taittuu 90°
 • Materiaaliseos kangasta ja verkkoa
 • Sis. korkeussäädöllä varustetun notkoselän tuen
 • Keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
 • Tämä tuoli täyttää DIN EN 1335 -standardin osien 1 ja 2 vaatimukset

ENCO - likipitäen toimistomaailman käytännöllisin tuoli!

Taita auki, istuudu, taita kokoon - ENCO on likimain käytännöllisin tuoli toimistotuolien joukossa ja tarjoaa juuri sen, mikä on tärkeää. Tehokkuutta, tyyliä ja älykkäitä toimintoja. Innovatiivinen selkänojan rakenne on erityinen kohokohta. Selkänoja voi taittaa kokoon 90° kulmaan painikkeilla, jotka on asetettu molemmille puolille, ja lykätä siten työpöydän alle tila säästämiseksi, kun sitä ei käytetä. Keinumekanismi on myös vakiovarusteena, samoin kuin ristiselän tuki ja miellyttävän luja istuimen verhoilu. Innostu ENCO-tuolin innovatiivisesta konseptista ja nauti parhaasta istumamukavuudesta.

 • Selkänoja on hengittävää verkkokangasta, ja siinä on kiinteä lannerangan tuki. Tukevasti ankkuroitu mutta silti pehmeä ja joustava lannerangan tuki antaa aina optimaalisen tuen selkärangalle ja nikamien välilevyille
 • Innovatiivinen selkänojan taittotoiminto: laukaisee molemmille puolille asetetut painikkeet, selkänoja voidaan taittaa sisään 90 ° kulmaan. Siten pyörivä tuoli voidaan sijoittaa pöydän alle tilan säästämiseksi, kun sitä ei käytetä
 • Kompakti kokoon taitettuna (K x L x S): 64,5 x 57 x 62 cm
 • Modernisti muotoillut käsinojat
 • Mukava istuinpinta, mukavan tiukka pehmustus ja hyvin hankausta kestävä kangasverhoilu
 • Säädettävä kallistus ja jousituksen kireys lukittavissa käyttäjän painon mukaan
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva muovinen jalkaristikko, musta
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.
 • Tämä tuoli täyttää kaikki toimisto- ja julkisia tiloja koskevat turvallisuusvaatimukset DIN EN 1335 -standardin osien 1–2 mukaisesti

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 58,5
Istumakesto 4 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 19
Korkeus cm 97.0 - 108.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Nojien korkeussäätö cm 54
Istuimen korkeussäätö cm 43 - 54
Istuimen syvyyden säätö cm 50
Mitat (K x L x S) cm 97.0 - 108.0 x 57.0 x 62.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 57.0
Tuotteen paino 10.6
Istuinleveys 49
Syvyys 62.0
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.