ERNESTO - Home Office -toimistotuoli

Alkaen 176,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_ERNESTO
 • Suuri istuinpinta
 • Keinumekanismi
 • Pehmustetut design-käsinojat

ERNESTO - trendikäs retrotyylinen toimistotuoli

ERNESTO tuo retroilmeen työpöytäsi ääreen! Etenkin tyylikäs keinonahka ja siihen tikatut koristesaumat vaikuttavat ylväiltä ja silti eleganteilta. Tämä tuoli on ehdottoman trendikäs ja näyttää hyvältä muuallakin kuin kotitoimistossa. Värivalikoimasta löytyy sopiva todella joka paikkaan, ja tuoleista saa koottua jopa pirteitä istuinryhmiä. On kuitenkin selvää, että istumamukavuus ei ole vähiten tärkeä peruste tuolin valinnalle. Ja ERNESTO-tuolin kohdalla sen voi kirjoittaa isoin kirjaimin. Myös miellyttävien ääriviivojen ja aidon kromin harmoninen yhdistelmä houkuttelevat ja tekevät tästä toimistotuolista jo nyt ajattoman klassikon.

 • Istuimen portaaton korkeussäätö Topliftillä
 • Laadukas keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
 • Suuri istuinpinta
 • Päällinen keinonahkaa
 • Pehmustetut käsinojat (eivät säädettävissä)
 • Laadukas jalkaristikko kromattua terästä
 • Modernit kaksiväriset pyörät
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 66
Istumakesto 4 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 20
Korkeus cm 87.0 - 96.0
Käyttäjän kokoalue cm 130 - 185
Nojien korkeussäätö cm 47
Istuimen korkeussäätö cm 42 - 50
Istuimen syvyyden säätö cm 47
Mitat (K x L x S) cm 87.0 - 96.0 x 61.0 x 59.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 110
Leveys 61.0
Tuotteen paino 11.3
Istuinleveys 47
Syvyys 59.0
Käsinojista sisältää käsinojat (ei korkeussäätöä)
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.