Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

ESTRIA - Home Office -toimistotuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_ESTRIA_Netz
 • Verkkokankaalla verhoillussa selkänojassa kiinteä notkoselän tuki
 • Mukavan tiukasti pehmustettu istuinpinta, jossa kangasverhoilu
 • Kniematic-keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
 • Kaarevat käsinojat

ESTRIA - modernia muotoilua ja parasta mahdollista mukavuutta!

ESTRIA näyttää kuin yhdessä osassa valetulta. Istuin ja selkänoja on tässä mallissa liitetty sujuvasti toisiinsa, ja ne antavat tälle tyylikkäälle toimistotuolille ainutlaatuisen ulkoasun. Etenkin valkoisen muovin ja pirteiden kankaiden välinen kontrasti luo nuorekkaan, raikkaan ja dynaamisen ilmeen. Kavennettu selkänoja vakuuttaa integroidulla notkoselän tuella ja hengittävällä verkkokangasverhoilulla Kiiltäväksi jauhepinnoitettu teräksinen jalkaristikko sopii tuoliin loistavasti ja varmistaa riittävän vakauden. Pisteen i:n päälle muodostavat tuolin trendikkäät mustavalkoiset pyörät!

 • Moderni toimistotuoli kotitoimistoon: kuin yhdessä osassa valettu tyylikäs muotoilu
 • Sulava istuinsyvennyksen muotoilu ja integroidut käsinojat
 • Ergonomisesti kavennettu selkänoja antaa hyvin istuvan tuen, hengittävää verkkokangasta ja integroitu lantionikamien tuki
 • Kniematic-keinumekanismi - edistää optimaalista verenkiertoa ja pienentää reisien kuormitusta. Vastus mukautettavissa yksilöllisesti käyttäjän painoon. Selkänoja on lukittavissa yhteensä neljään asentoon.
 • Mukava istuinpinta ja istumasyvennys, mukavan tiukka pehmustus ja hyvin hankausta kestävä kangasverhoilu
 • Tukeva ristikkojalusta vankkaa terästä, jauhemaalattu tyylikkäästi kiiltävän valkoiseksi
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 68
Istumakesto 4 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 20
Korkeus cm 100.0 - 107.0
Käyttäjän kokoalue cm 145 - 185
Nojien korkeussäätö cm 56
Istuimen korkeussäätö cm 48 - 55
Istuimen syvyyden säätö cm 45
Mitat (K x L x S) cm 100.0 - 107.0 x 56.5 x 58.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100% polyesteri / 3D verkkokangas
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 100
Leveys 56.5
Tuotteen paino 12.1
Istuinleveys 50
Syvyys 58.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.