GAMEBREAKER COLOSSUS - Pelituoli

Alkaen 332,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_COLOSSUS
 • Urheilullinen muotoilu
 • Polvikeinumekanismi
 • Säädettävä selkänojan kallistus
 • Sisältää tyynyn notkoselälle
 • Ehdottoman kestävä käsittely

GAMEBREAKER COLOSSUS – istu kuin ammattilaiset

Jos on kerran koeistunut GAMEBREAKER COLOSSUS-tuolin, ei halua ihan äkkiä nousta siitä pois. Pelituolissa on erittäin mukavat pehmustetut istuin- ja selkänojapinnat, mukana tuleva notkoselälle tarkoitettu tyyny, niin mukavat, että käyttäjä saa pidemmänkin pelisession jälkeen taatusti nauttia parhaasta istumamukavuudesta. Kilpaistuinta muistuttavalla urheilullisella muotoilullaan ja tyypillisillä sivuosillaan tuoli takaa parhaan pidon sekä vaikuttavan kisatunnelman. Tämä laadukkaasta hengittävästä keinonahasta ja tukevasta teräsrungosta koostuva malli on myös materiaaleiltaan ykkösvalinta. GAMEBREAKER COLOSSUS saa pelaajan sydämen lyömään kovempaa.

 • Laadukas keinonahkapäällinen ihastuttaa runsailla yksityiskohdillaan. Ehdoton katseenvangitsija! Lisäksi päällinen on erittäin helppohoitoinen ja kestää erityisen hyvin hankausta. Tämän ansiosta se on myös pitkäikäinen.
 • Kniematic-keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan, lukittavissa useisiin eri asentoihin
 • Korkean selkänojan kallistusta voidaan säätää erikseen, ja se on lukittavissa useisiin eri asentoihin. Kaikki, jotka pitävät hieman pehmeämmästä tuolista, voivat mukana tulevan, notkoselkää tukevan tyynyn avulla tehdä olonsa vielä vähän mukavammaksi.
 • Softpad-päällysteellä varustettujen 4D-käsinojien korkeus, kulma, leveys ja säde ovat säädettävissä, joten ne voidaan säätää täysin omien toiveiden mukaan.
 • Tukeva ristikkojalusta kiillotettua alumiinia
 • Varustettu laadukkailla monitoimipyörillä, sopii kaikille lattioille. Pyörät kestävät erittäin hyvin hankausta ja kuormitusta ja suojaavat lattioita erikoispinnoitetuilla kulkupinnoillaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 70
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 15 - 23
Korkeus cm 139.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Nojien korkeussäätö cm 85
Istuimen korkeussäätö cm 48 - 54
Istuimen syvyyden säätö cm 48
Mitat (K x L x S) cm 139.0 x 70.0 x 58.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 70.0
Tuotteen paino 23.2
Istuinleveys 50
Syvyys 58.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.