GAMEBREAKER COLOSSUS - Pelituoli

Sis. ALV - ilmainen toimitus
Ei varastossa
SKU
stamm_COLOSSUS
 • Urheilullinen muotoilu
 • Polvikeinumekanismi
 • Säädettävä selkänojan kallistus
 • Sisältää tyynyn notkoselälle
 • Ehdottoman kestävä käsittely

GAMEBREAKER COLOSSUS – istu kuin ammattilaiset

Jos on kerran koeistunut GAMEBREAKER COLOSSUS-tuolin, ei halua ihan äkkiä nousta siitä pois. Pelituolissa on erittäin mukavat pehmustetut istuin- ja selkänojapinnat, mukana tuleva notkoselälle tarkoitettu tyyny, niin mukavat, että käyttäjä saa pidemmänkin pelisession jälkeen taatusti nauttia parhaasta istumamukavuudesta. Kilpaistuinta muistuttavalla urheilullisella muotoilullaan ja tyypillisillä sivuosillaan tuoli takaa parhaan pidon sekä vaikuttavan kisatunnelman. Tämä laadukkaasta hengittävästä keinonahasta ja tukevasta teräsrungosta koostuva malli on myös materiaaleiltaan ykkösvalinta. GAMEBREAKER COLOSSUS saa pelaajan sydämen lyömään kovempaa.

 • Laadukas keinonahkapäällinen ihastuttaa runsailla yksityiskohdillaan. Ehdoton katseenvangitsija! Lisäksi päällinen on erittäin helppohoitoinen ja kestää erityisen hyvin hankausta. Tämän ansiosta se on myös pitkäikäinen.
 • Kniematic-keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan, lukittavissa useisiin eri asentoihin
 • Korkean selkänojan kallistusta voidaan säätää erikseen, ja se on lukittavissa useisiin eri asentoihin. Kaikki, jotka pitävät hieman pehmeämmästä tuolista, voivat mukana tulevan, notkoselkää tukevan tyynyn avulla tehdä olonsa vielä vähän mukavammaksi.
 • Softpad-päällysteellä varustettujen 4D-käsinojien korkeus, kulma, leveys ja säde ovat säädettävissä, joten ne voidaan säätää täysin omien toiveiden mukaan.
 • Tukeva ristikkojalusta kiillotettua alumiinia
 • Varustettu laadukkailla monitoimipyörillä, sopii kaikille lattioille. Pyörät kestävät erittäin hyvin hankausta ja kuormitusta ja suojaavat lattioita erikoispinnoitetuilla kulkupinnoillaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Istumakesto 8 tuntia
Istuimen korkeussäätö cm 48 - 54
Nojien korkeussäätö cm 85
Korkeus cm 139.0
Mekanismi Keinumekanismi
Pohja cm 70
Istuimen syvyyden säätö cm 48
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Mitat (K x L x S) cm 139.0 x 70.0 x 58.0
Käsinojien korkeus cm 15 - 23
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 70.0
Tuotteen paino 23.2
Istuinleveys 55
Syvyys 58.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille
Copyright © 2020 HJH, Inc. All rights reserved.