Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

GAMEBREAKER POLARYS I - Pelituoli

Alkaen 260,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_GAMEBREAKER_POLARYS_I
 • Keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
 • Selkänoja kallistettavissa makuuasentoon (180°)
 • Sisältää tyynyn notkoselälle
 • 4D-käsinojat, joissa on Softpad-päällyste
 • Päällinen keinonahkaa

GAMEBREAKER POLARYS I – istu kuin ammattilaiset

Jos on kerran koeistunut GAMEBREAKER POLARYS I-tuolin, ei halua ihan äkkiä nousta siitä pois. Pelituolissa on erittäin mukavat pehmustetut istuin- ja selkänojapinnat, mukana tuleva notkoselälle tarkoitettu tyyny, niin mukavat, että käyttäjä saa pidemmänkin pelisession jälkeen taatusti nauttia parhaasta istumamukavuudesta. Kilpaistuinta muistuttavalla urheilullisella muotoilullaan ja tyypillisillä sivuosillaan tuoli takaa parhaan pidon sekä vaikuttavan kisatunnelman. Tämä laadukkaasta hengittävästä keinonahasta ja tukevasta teräsrungosta koostuva malli on myös materiaaleiltaan ykkösvalinta. GAMEBREAKER POLARYS I saa pelaajan sydämen lyömään kovempaa.

 • Laadukas keinonahkapäällinen ihastuttaa runsailla yksityiskohdillaan. Ehdoton katseenvangitsija! Lisäksi päällinen on erittäin helppohoitoinen ja kestää erityisen hyvin hankausta. Tämän ansiosta se on myös pitkäikäinen.
 • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa pystyasentoon.
 • Selkänoja kallistettavissa makuuasentoon (180°)
 • Korkean selkänojan kallistusta voidaan säätää erikseen, ja se on lukittavissa useisiin eri asentoihin. Kaikki, jotka pitävät hieman pehmeämmästä tuolista, voivat mukana tulevan, notkoselkää tukevan tyynyn avulla tehdä olonsa vielä vähän mukavammaksi.
 • Alaselän alueelta eriyismuotoiltu selkänoja, joka tukee ihanteellisesti lannerangan aluetta
 • 4D-käsinojat Softpad-päällysteellä - Käsinojia voi säätää vaaka- ja pystysuunnassa samoin kuin niiden leveyttä ja kulmaa. Siksi ne voidaan säätää mihin tahansa ajateltavissa olevaan istuma-asentoon.
 • Tukeva muovinen jalkaristikko
 • Varustettu laadukkailla monitoimipyörillä, sopii kaikille lattioille. Pyörät kestävät erittäin hyvin hankausta ja kuormitusta ja suojaavat lattioita erikoispinnoitetuilla kulkupinnoillaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 68
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 21 - 28
Korkeus cm 133.0 - 143.0
Käyttäjän kokoalue cm 165 - 195
Nojien korkeussäätö cm 85
Istuimen korkeussäätö cm 48 - 58
Istuimen syvyyden säätö cm 45
Mitat (K x L x S) cm 133.0 - 143.0 x 74.0 x 62.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 74.0
Tuotteen paino 18.7
Istuinleveys 40
Syvyys 62.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.