Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

GENIDIA ELITE PRO - Pelituoli

Alkaen 967,90 € 1 071,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_GENIDIA_ELITE_PRO
 • Laadukas pelituoli, joka takaa tinkimättömän mukavuuden
 • Patentoidut käsinojat pelikäyttöön, voidaan taittaa ylös
 • Tämä saa jokaisen pelaajan sydämen lyömään kovempaa, olipa pelivälineenä konsoli, mobiililaite tai tietokone
 • Kehitetty tiiviissä yhteistyössä ammattipelaajien kanssa

GENIDIA ELITE PRO - kehitetty korkeimman tason pelaamiseen!

Ammattikäyttöön tarkoitettu pelituoli GENIDIA ELITE PRO mullistaa pelimaailman! Kehitetty mahdollistamaan pelaajien mahdollisimman hyvä keskittyminen ja paras suorituskyky. Monien mielestä tämän fiksusti suunnitellun toimistotuolin ehdottomasti paras puoli: patentoidut käsinojat. Niitä ei nimittäin ole varustettu vain perinteisillä korkeus- ja leveyssäädöllä, vaan sen lisäksi etuosan voi taittaa neljään eri kulmaan ylöspäin. Sen jälkeen riittää, kun kääntää sisäänpäin, niin hartia-alue vapautuu kokonaan kuormituksesta älypuhelimella ja konsolilla pelaamisen aikana. Lukuisia muita säätömahdollisuuksia, kuten istuimen syvyys ja kallistus, mukavan pehmeä keinonahkapäällinen ja ulosvedettävä jalkatuki tekevät peli-toimistotuolista kiinnostavan muidenkin kuin ammattilaisten mielestä. Nyt ei enää mikään estä loputtomia pelisessioita!

 • Innovatiivinen 3D-päätuki takaa niskan alueen erinomaisen tuen. Korkeus ja syvyys ovat yksilöllisesti säädettävissä, ja voidaan valita asento, jossa saadaan paras tuki.
 • Selkänojan kallistuskulma voidaan säätää nopeasti modernin synkronimekanismin avulla ja lukita kolmeen eri asentoon. Avatussa tilassa kallistusvastus voidaan mukauttaa kehon painoon
 • Selkänojan korkeus on säädettävissä viiteen eri asentoon 7 cm:n vaihteluvälillä. Myös kiinteän notkoselän tuen korkeutta voidaan vaihdella opa 5 cm:llä
 • Nerokkaat pelikäsinojat voidaan taittaa ylös ja kääntää sisään eri kulmiin - aivan täydellistä ammattimaiseen pelaamiseen pelikonsolilla tai älypuhelimella
 • Mokkaa muistuttavassa mikrokuitukeinonahassa yhdistäyvät synteettisen ja aidon nahan hyvät puolet. Tärkeimpiä etuja ovat: helppo hoito, erittäin hyvä mittavakaus, korkea kestävyys ja hengittävyys
 • Mukava tasainen istuin, jossa kiinteä istuimen syvyyden säätö istuimen säätämiseksi optimaaliseksi kehoon nähden
 • Istuimen kallistus on säädettävissä viiteen eri asentoon yksinkertaisesti istuinpintaa nostamalla.
 • Aina mahdollisimman mukana asento pelatessa ja lepotauoilla, kiitos ulosvedettävän, säädettävän jalkatuen, johon sisältyy aukitaitettava jalka-alusta
 • Tukeva alumiininen jalkaristikko ja kaksiväriset design-pyörät viimeistelevät futuristisen ilmeen täydellisesti
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Smart Premium Collection

Tämän tuotteen hankittuasi saat nauttia seuraavista SPC:n erikoiseduista:

 • Pidennetty neljän vuoden takuu
 • Ainutlaatuinen puhelinneuvonta myös kaupan jälkeen
 • Varaosatakuu koko takuuajaksi

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 72
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 19 - 25
Korkeus cm 120.0 - 134.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 185
Päätuen korkeussäätö cm 15 - 19
Nojien korkeussäätö cm 58 - 65
Istuimen korkeussäätö cm 42 - 53
Istuimen syvyyden säätö cm 45 - 48
Mitat (K x L x S) cm 120.0 - 134.0 x 69.0 x 63.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 4 vuotta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 69.0
Tuotteen paino 32.7
Istuinleveys 50
Syvyys 63.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.