Säästä 10%* nyt kuponkikoodilla HJH10NEW uusista tuotteistamme!
*Käytetään vain "Uutuudet"-kategorian tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 10.06. - 23.06.2024

Säästä nyt 15%* kuponkikoodilla HJH15OUT valituista ulkotuoleista!
*Koskee vain hjh OFFICE -tuotteita. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 06.05. - 20.05.2024

GENIDIA SMART WHITE CM | Verkko - Profi-toimistotuoli

Alkaen 624,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_GENIDIA_SMART_WHITE_1
 • High End -toimistotuoli kivoilla varusteilla
 • Futuristista muotoiltua yhdistettynä uusimpaan tekniikkaan
 • Synkromekanismi säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
 • Notkoselän tuki, jonka korkeus on säädettävissä
 • Softpad-päällysteiset 4D-käsinojat: säädettävissä vaaka-, pysty-, leveys- ja säteittäissuunnassa
Bestseller

GENIDIA SMART WHITE CM: istu ergonomisesti hi-tech-toimistotuolissa!

Toimistotuolimarkkinoiden suosikki! GENIDIA SMART WHITE CM tarjoaa uusinta tekniikkaa tyylikkäästi pakattuna uskomattoman houkuttelevassa mallissa. Kehyksen tahallisen kulmikas muotoilu vaikuttaa tyylikkäältä mutta silti herkältä, ja se on GENIDIA SMART WHITE CM-tuolin tavaramerkki. Poikkeuksellisen muotoilunsa lisäksi tämä toimistotuoli täyttää tiukimmatkin materiaalia ja käsittelyä koskevat vaatimukset ja muodostaa taatusti huomion keskipisteen toimistossa tai työhuoneessa. Uudenlainen selkänojakonsepti joustaa korkeussuunnassa kevyesti ja vähentää siten selkään kohdistuvaa hankausta. Selkänoja mukautuu kaikkiin suuntiin, tukee selkärankaa optimaalisesti ja vähentää siten selän kuormitusta! Tämän mallin tuntumaa voi tuskin kuvailla. Osuvimmin sitä kuvaa sana ”painoton”, sillä siltä tuntuu jo ensimmäisen GENIDIA SMART WHITE CM -tuolin koeistumisen jälkeen. Tietysti tämän huippumallin vakiovarustukseen kuuluvat myös 4D-käsinojat, samoin kuin laadukas keinumekanismi, kulutusta kestävät päällismateriaalit ja säädettävä notkoselän tuki. Kaikki toiminnot ovat saa mullistavan, yhdellä vivulla tapahtuvan käytön avulla mukautettua vaatimuksiin vain muutamalla käden liikkeellä. Painoasetuksen saa tehtyä jopa yhdellä sormella lainkaan voimaa käyttämättä. Suunnittelu ja muotoilu ovat vieneet paljon aikaa - mutta tulos puhuu puolestaan ja kulkee sekä teknisesti että visuaalisesti täysin uusia teitä!

 • Laadukas synkromekanismi on mukautettavissa yksilöllisesti yhdellä ainoalla sormella kehon painon mukaan ja huolehtii siten jatkuvasti sopivasta vastapainosta taakse nojattaessa. Se voidaan lukita useisiin eri asentoihin.
 • Ehdoton tyyli-ikoni! Laadukkaat materiaalit korostavat futuristista muotoiltua vielä entistä enemmän ja tekevät tästä toimistotuolista jotain aivan erikoista.
 • Selkä istuin että selkänoja on verhoiltu hengittävällä verkkokankaalla. Se takaa ihanteellisen ilmankierron. Etenkin kuumina päivinä tällä tuolilla vallitsee erittäin miellyttävä istumailmasto. Parhaasta mahdollisesta tuesta oikein istuttaessa huolehtii säädettävä notkoselän tuki.
 • Istuimen kallistus on säädettävissä useaan eri asentoon ja takaa siten istumisen väsymättä. Istuimen syvyyttä voi lisätä käsikahvalla parin senttimetrin verran ja mukauttaa sen siten omien mieltymysten mukaan.
 • Softpad-päällysteellä varustettujen 4D-käsinojien korkeus, kulma, leveys ja säde ovat säädettävissä, joten ne voidaan säätää täysin omien toiveiden mukaan. Jalkaristikko on valmistettu tukevasta muovista.
 • Mitat: korkeus (yhteensä): 112 cm; leveys (yhteensä): 70 cm; syvyys (yhteensä): 55 cm; istuinpinnan korkeus: 45 - 55 cm; istuimen leveys: 50 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 42 - 44 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 15 - 21 cm; selkänojan korkeus: 58 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien koko (monitoimipyörät mukana): tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 65 mm
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Smart Premium Collection

Tämän tuotteen hankittuasi saat nauttia seuraavista SPC:n erikoiseduista:

 • Pidennetty neljän vuoden takuu
 • Ainutlaatuinen puhelinneuvonta myös kaupan jälkeen
 • Varaosatakuu koko takuuajaksi

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 15 - 21
Korkeus cm 112.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 195
Nojien korkeussäätö cm 58
Istuimen korkeussäätö cm 45 - 55
Istuimen syvyyden säätö cm 42 - 44
Mitat (K x L x S) cm 112.0 x 70.0 x 55.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 4 vuotta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 70.0
Tuotteen paino 26.5
Istuinleveys 50
Syvyys 55.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.