GT GAME - Pelituoli

Alkaen 142,90 € 173,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_GT_GAME
 • Urheiluistuinta muistuttava pelituoli
 • Keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
 • Selkänojassa kiinteä päätuki
 • Istuimen verhoilu kestävää keinonahkaa
 • Kaksivärinen malli

GT GAME - tiettyyn kilpaurheilutunnelmaan

Sille, joka pitää urheiluistuimessa istumisesta, GT GAME-tuolista tulee todellinen suosikki. Kaksivärisestä, laadukkaalla keinonahalla päällystetystä pelituolista tulee jokaisen pelisetin optinen keskipiste. Kaukaloistuimensa ansiosta tuoli sopii käyttäjälleen täydellisesti ja tarjoaa siten parhaan pidon. Istuimen mukava pehmuste mahdollistaa mukavan istumisen useita tunteja kestävien pelisessioiden aikana. Mutta GT GAME ei käännä katseita tehokkaasti vain kotona - tämä malli pääsee täysin oikeuksiinsa myös toimistossa.

 • Selkänojaa voi liikuttaa taaksepäin, mutta istuinpinta pysyy silloin kuitenkin samassa kulmassa. Vastusta voidaan säätää yksilöllisesti istuinpinnan alla olevan kääntösäätimen avulla. Asento voidaan lukita vivun avulla.
 • Keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
 • Innovatiivinen synkromekanismi - Tämän toimistotuolin mekanismi toimii samaan tapaan kuin bowdenkaapeli ja mukautuu automaattisesti käyttäjän painoon. Suurista ja muodottomista säätövivuista on tietoisesti luovuttu. Kaikki käyttötoimet ja säädöt sujuvat aivan yksinkertaisesti ja kevyesti vipukytkimillä.
 • Kaasupainejousen avulla istuinkorkeus voidaan yhden vivun avulla säätää optimaaliseksi käyttäjän kokoon nähden.
 • Mitat: korkeus (yhteensä): 115 - 125 cm; leveys (yhteensä): 65 cm; syvyys (yhteensä): 46 cm; istuinpinnan korkeus: 45 - 55 cm; istuimen leveys (käytettävissä/yhteensä): 37/50 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 46 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 15 cm; selkänojan korkeus: 70 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien koko (sisältää kovat pyörät kokolattiamatolle): tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 50 mm
 • Käsinojat ja jalkaristikko on valmistettu kestävästä muovista. Materiaali on erittäin kestävää ja helppohoitoista.
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Käsinojien korkeus cm 15
Istuimen korkeussäätö cm 45 - 55
Nojien korkeussäätö cm 70
Istuimen syvyyden säätö cm 46
Mitat (K x L x S) cm 115.0 - 125.0 x 65.0 x 56.0
Pohja cm 64
Korkeus cm 115.0 - 125.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 190
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 65.0
Tuotteen paino 14.4
Istuinleveys 37
Syvyys 56.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille
Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.