Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

GT GAME - Pelituoli

Ei varastossa
SKU
stamm_GT_GAME
  • Urheiluistuinta muistuttava pelituoli
  • Keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
  • Selkänojassa kiinteä päätuki
  • Istuimen verhoilu kestävää keinonahkaa
  • Kaksivärinen malli

GT GAME - tiettyyn kilpaurheilutunnelmaan

Sille, joka pitää urheiluistuimessa istumisesta, GT GAME-tuolista tulee todellinen suosikki. Kaksivärisestä, laadukkaalla keinonahalla päällystetystä pelituolista tulee jokaisen pelisetin optinen keskipiste. Kaukaloistuimensa ansiosta tuoli sopii käyttäjälleen täydellisesti ja tarjoaa siten parhaan pidon. Istuimen mukava pehmuste mahdollistaa mukavan istumisen useita tunteja kestävien pelisessioiden aikana. Mutta GT GAME ei käännä katseita tehokkaasti vain kotona - tämä malli pääsee täysin oikeuksiinsa myös toimistossa.

  • Selkänojaa voi liikuttaa taaksepäin, mutta istuinpinta pysyy silloin kuitenkin samassa kulmassa. Vastusta voidaan säätää yksilöllisesti istuinpinnan alla olevan kääntösäätimen avulla. Asento voidaan lukita vivun avulla.
  • Keinumekanismi säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
  • Kaasupainejousen avulla istuinkorkeus voidaan yhden vivun avulla säätää optimaaliseksi käyttäjän kokoon nähden.
  • Käsinojat ja jalkaristikko on valmistettu kestävästä muovista. Materiaali on erittäin kestävää ja helppohoitoista.
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 64
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 15
Korkeus cm 115.0 - 125.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 190
Nojien korkeussäätö cm 70
Istuimen korkeussäätö cm 45 - 55
Istuimen syvyyden säätö cm 46
Mitat (K x L x S) cm 115.0 - 125.0 x 65.0 x 56.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 65.0
Tuotteen paino 14.4
Istuinleveys 37
Syvyys 56.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.