Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

ERGOSMOOTH BIG - Home Office -toimistotuoli

ERGOSMOOTH BIG - Home Office -toimistotuoli 1 5 5 1
Alkaen 124,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_ERGOSMOOTH_BIG_PU
 • Pehmeät, tikatut pehmusteet
 • Helppohoitoinen ja pitkäaikainen keinonahkapäällinen, kestävästi tuotettu
 • Keinumekanismi säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
 • Kauniisti muotoillut käsinojat, joissa Softpad-päällyste

- kutsuva retromallinen johtajantuoli!

-johtajantuoli on samaan aikaan tyylipuhdas, elegantti ja ajaton! Tämä tuoli tekee vaikutuksen muodollaan ja kauniilla tikkauksillaan heti ensi silmäyksellä. Tietysti myös istuinpinnan, selkänojan ja jopa käsinojien täyteläinen pehmustus houkuttelee viihtymään. Nojaa portaattoman vipumekanismin avulla rennosti taakse tai lukitse selkänoja pystyasentoon tietokoneella työskentelyä varten. Vakaudesta huolehtii jauhemaalatusta teräksestä valmistettu jalkaristikko.

 • Erityisen mukava ja paksu pehmuste istuinpinnassa ja selkänojassa
 • Päällinen laadukasta, helppohoitoista keinonahkaa, jossa tyylikkäät tikatut saumat
 • Materiaali kestävää tuotantoa - pintamateriaali PU peittää kierrätetyistä aidoista nahkakuiduista koostuvaa laadukasta tukikerrosta
 • Design-käsinojat keinonahkapäällysteellä, Softpad-pehmusteet
 • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa pystyasentoon.
 • Tukeva teräksinen jalkaristikko, jossa kaunis musta jauhemaalaus
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 61
Istumakesto 4 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas Pinta: 100 % polyuretaania / Täytemateriaali: 100 % nahkakuitua
Takuu 24 kuukautta
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.