Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

IKAST I - Profi-toimistotuoli

Alkaen 479,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_IKAST_I
 • Huippuvarusteltu toimistotuoli ammattikäyttöön
 • Mukava synkromekanismi
 • Materiaaliseos kangasta ja verkkoa
 • Lannerangan tuki, säädettävä syvyys ja kaltevuus

IKAST I - ylvästä muotoilua, arvokkaita materiaaleja ja täyttää tiukimmat ergonomiset vaatimukset

Kaikille, jotka arvostavat sekä tyylikkäitä toimistotuoleja että mukavaa istumista. Todellinen kohokohta on tukevasta muovista valmistettu tyylikäs runko, joka vahvistaa selkänojaa. Lukuisat mukavuutta lisäävät toiminnot, kuten ergonominen pehmustus, takaavat terveellisen istumamukavuuden pidemmällä aikavälillä. IKAST I tekee työnteosta hauskaa!

 • Tyylikkäällä muovikehyksellä varustettu selkänoja on verhoiltu kokonaan verkkokankaalla. Se takaa ihanteellisen ilmankierron selässä. Notkoselän ja pääntuki tukevat lisäksi selkärangan aluetta oikein istuttaessa.
 • Korkeussäädöllä varustettu, mukavasti pehmustettu päätuki
 • Lannerangan tuki, säädettävä syvyys ja kaltevuus
 • 3D-käsinojat: 10-portainen korkeussäätö, kulma ja syvyys säädettävissä
 • Istuimen syvyys on säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän mukaan. Istuimen alla olevalla kahvalla istuimen pehmustetta voi siirtää muutaman senttimetrin eteen ja taakse, mikä parantaa osaltaan mukavaa istumatunnetta.
 • Synkromekanismin avulla istuin ja selkänoja liikkuvat synkronoidusti tietyssä suhteessa toisiinsa. Näin selän kuormitus pienenee ja virheasennot korjaantuvat.
 • Automaattinen painon tunnistus: tekniikka mukautuu kehon painoon
 • Kauniisti muotoiltu kiillotettu alumiininen design-jalkaristikko
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 70
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 20 - 29
Korkeus cm 120.0 - 136.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Päätuen korkeussäätö cm 20 - 25
Nojien korkeussäätö cm 55
Istuimen korkeussäätö cm 45 - 56
Istuimen syvyyden säätö cm 45 - 50
Mitat (K x L x S) cm 120.0 - 136.0 x 68.0 x 55.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 68.0
Tuotteen paino 16.7
Istuinleveys 49
Syvyys 55.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.