INSTRUCTOR III Keinonahka - XXL pyörivä tuoli

Alkaen 589,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_INSTRUCTOR_III_XXL_PU
 • Portaaton keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
 • Soveltuu enintään 220 kg painavalle käyttäjälle
 • Ergonomisesti kupera selkänoja tukee lannenikamia
 • Korkeusäädettävät ja kokoontaitettavat käsinojat
 • Korkealaatuista, helppohoitoista keinonahkaa
New

INSTRUCTOR III – Parasta istuinmukavuutta vahvoille persoonille!

Erityisen suurikokoisilla tai painavilla henkilöillä on usein hankaluuksia sopivan toimistotuolin löytämisessä, koska useimpia toimistotuoleja ei ole räätälöity heidän erityistarpeisiinsa. INSTRUCTOR III poistaa tämän puutteen! Se tarjoaa riittävästi tilaa tinkimättä kuitenkaan mukavuudesta tai materiaalien laadusta. Mukavan pehmustuksen ansiosta istuminen tuntuu mukavalta vielä monen tunnin jälkeenkin. Ergonomisesti muotoiltu selkänoja on verhoiltu korkealaatuisella keinonahalla ja tukee oikeaa istuma-asentoa. Sen lisäksi, että 220 kg:n kuormitettavuus on poikkeuksellista, tämä toimistotuoli on vaikuttava myös ulkonäöltään.

 • Erityisen tukeva XXL-tuoli, joka maksimoi mukavuuden
 • Tässä mallissa on vahvistettu kaasujousi sekä poikkeuksellisen vahva mekaniikka. Kaikki osat ovat laadukkaita ja sopivat ihanteellisesti yhteen. Tämä mahdollistaa 220 kg:n maksimikantavuuden.
 • Ergonomisen selkänojan lannerangan alueelle on esimuotoiltu kaarevuus, joka tukee selkää parhaalla mahdollisella tavalla ryhdikkäässä istumisessa.
 • Keinonahalla päällystetyn istuimen ja selkänojan pinnan mitat on mitattu suurpiirteisesti, ja ne takaavat erittäin mukavan istumatunteen. Täyteläinen pehmuste tekee oman osansa.
 • Istuinpinta ja selkänojan pinta kahdesta pehmustekerroksesta, jotka mukautuvat optimaalisesti vartalon muotoihin saaden istumisen tuntumaan erityisen mukavalta
 • Eri korkeuksille säädettävät, kokoontaitettavat käsinojat, joissa keinonahkapäällyste. Korkeusäädettävät ja kokoontaitettavat käsinojat antavat enemmän liikkumatilaa
 • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa pystyasentoon.
 • Harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalkaristikko
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Mekanismi Keinumekanismi
Istuimen syvyyden säätö cm 55
Käsinojien korkeus cm 20 - 25
Mitat (K x L x S) cm 122.0 - 129.0 x 85.0 x 82.0
Korkeus cm 122.0 - 129.0
Istumakesto 8 tuntia
Nojien korkeussäätö cm 76
Käyttäjän kokoalue cm 170 - 210
Pohja cm 72
Istuimen korkeussäätö cm 46 - 53
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 220
Leveys 85.0
Tuotteen paino 27.5
Istuinleveys 55
Syvyys 82.0
Käsinojista taitettavilla käsinojilla
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille
Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.