INSTRUCTOR III Nahka - XXL pyörivä tuoli

Alkaen 640,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_INSTRUCTOR_III_XXL_Leder
 • Portaaton keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
 • Soveltuu enintään 220 kg painavalle käyttäjälle
 • Ergonomisesti kupera selkänoja tukee lannenikamia
 • Korkeusäädettävät ja kokoontaitettavat käsinojat
 • Laadukas päällinen aitoa nahkaa

INSTRUCTOR III – Parasta istuinmukavuutta vahvoille persoonille!

Erityisen suurikokoisilla tai painavilla henkilöillä on usein hankaluuksia sopivan toimistotuolin löytämisessä, koska useimpia toimistotuoleja ei ole räätälöity heidän erityistarpeisiinsa. INSTRUCTOR III poistaa tämän puutteen! Se tarjoaa riittävästi tilaa tinkimättä kuitenkaan mukavuudesta tai materiaalien laadusta. Mukavan pehmustuksen ansiosta istuminen tuntuu mukavalta vielä monen tunnin jälkeenkin. Ergonomisesti muotoiltu selkänoja on verhoiltu korkealaatuisella keinonahalla ja tukee oikeaa istuma-asentoa. Sen lisäksi, että 220 kg:n kuormitettavuus on poikkeuksellista, tämä toimistotuoli on vaikuttava myös ulkonäöltään.

 • Erityisen tukeva XXL-tuoli, joka maksimoi mukavuuden
 • Tässä mallissa on vahvistettu kaasujousi sekä poikkeuksellisen vahva mekaniikka. Kaikki osat ovat laadukkaita ja sopivat ihanteellisesti yhteen. Tämä mahdollistaa 220 kg:n maksimikantavuuden.
 • Ergonomisen selkänojan lannerangan alueelle on esimuotoiltu kaarevuus, joka tukee selkää parhaalla mahdollisella tavalla ryhdikkäässä istumisessa.
 • Aidolla nahalla päällystetyn istuimen ja selkänojan pinnan mitat on mitattu suurpiirteisesti, ja ne takaavat erittäin mukavan istumatunteen
 • Istuinpinta ja selkänojan pinta kahdesta pehmustekerroksesta, jotka mukautuvat optimaalisesti vartalon muotoihin saaden istumisen tuntumaan erityisen mukavalta
 • Eri korkeuksille säädettävät, kokoontaitettavat käsinojat, joissa aidosta nahasta valmistettu päällyste. Korkeusäädettävät ja kokoontaitettavat käsinojat antavat enemmän liikkumatilaa
 • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa pystyasentoon.
 • Harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalkaristikko
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 72
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 20 - 25
Korkeus cm 122.0 - 129.0
Käyttäjän kokoalue cm 170 - 210
Nojien korkeussäätö cm 76
Istuimen korkeussäätö cm 46 - 53
Istuimen syvyyden säätö cm 55
Mitat (K x L x S) cm 122.0 - 129.0 x 85.0 x 82.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Nahka
Kangas Istuin ja selkänoja: nahkaa, ulkopinta: 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 220
Leveys 85.0
Tuotteen paino 29.0
Istuinleveys 55
Syvyys 82.0
Käsinojista taitettavilla käsinojilla
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.