INSTRUCTOR SW I Kangas/verkko - XXL pyörivä tuoli

Alkaen 546,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_INSTRUCTOR_XXL_SW_I_Sto
 • Keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
 • Soveltuu enintään 220 kg painavalle käyttäjälle
 • Innovatiivinen, korkeussäädöllä varustettu notkoselän tuki
 • Korkeusäädettävät ja kokoontaitettavat käsinojat
Bestseller

INSTRUCTOR SW I - XXL-tuoli parhaalla varustuksella ja laadukkaasti valmistettuna

Erityisen suurikokoisilla tai painavilla henkilöillä on usein hankaluuksia sopivan toimistotuolin löytämisessä, koska useimpia toimistotuoleja ei ole räätälöity heidän erityistarpeisiinsa. INSTRUCTOR SW I poistaa tämän puutteen! Se tarjoaa riittävästi tilaa tinkimättä kuitenkaan mukavuudesta tai materiaalien laadusta. Mukavan pehmustuksen ansiosta istuminen tuntuu mukavalta vielä monen tunnin jälkeenkin. Ergonomisesti muotoiltu selkänoja on verhoiltu ilmavalla verkkokankaalla ja tukee oikeaa istuma-asentoa. Kiinteän notkoselän tuen ansiosta tunnet olosi pitkänkin työpäivän jälkeen levänneeksi ja pirteäksi. Sen lisäksi, että 220 kg:n kuormitettavuus on poikkeuksellista, tämä toimistotuoli on vaikuttava myös ulkonäöltään.

 • Erityisen tukeva XXL-tuoli, joka maksimoi mukavuuden
 • Tässä mallissa on vahvistettu kaasujousi sekä poikkeuksellisen vahva mekaniikka. Kaikki osat ovat laadukkaita ja sopivat ihanteellisesti yhteen. Tämä mahdollistaa 220 kg:n maksimikantavuuden.
 • Korkea selkänoja hengittävällä verkkopäällisellä
 • Kaksiosainen, 8-portaisesti korkeussäädettävä notkoselän tuki-istuin mukautuu ihanteellisesti lannenikamien alueelle
 • Softpad-päällysteiset, korkeussäädettävät ja kokoontaitettavat käsinojat. Korkeusäädettävät ja kokoontaitettavat käsinojat antavat enemmän liikkumatilaa
 • Erityisen hyvin rasitusta ja kulutusta kestävä kangaspäällinen
 • Kankaalla päällystetyn istuinpinnan mitat on mitattu suurpiirteisesti, ja ne takaavat erittäin mukavan istumatunteen. Täyteläinen pehmuste tekee oman osansa.
 • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa pystyasentoon.
 • Lakatusta teräksestä valmistettu, vahvistettu jalkaristi
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 72
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 22 - 25
Korkeus cm 122.0 - 132.0
Käyttäjän kokoalue cm 170 - 210
Nojien korkeussäätö cm 72
Istuimen korkeussäätö cm 50 - 60
Istuimen syvyyden säätö cm 55
Mitat (K x L x S) cm 122.0 - 132.0 x 75.0 x 68.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 220
Leveys 75.0
Tuotteen paino 25.1
Istuinleveys 55
Syvyys 68.0
Käsinojista taitettavilla käsinojilla
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.