Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

INTEGRIO I - Profi-toimistotuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_INTEGRIO_I
 • Huippuvarusteltu toimistotuoli ammattikäyttöön
 • Synkromekanismi suurella kallistuskulmalla
 • Erittäin pehmeä ja hienosti meleerattu kangaspäällinen
 • Tyylikkään musta design-selkänoja
 • 3D-käsinojat: täysin säädettävät
 • Tämä tuoli täyttää DIN EN 1335 -standardin osien 1 ja 2 vaatimukset

INTEGRIO I - mihin tahansa yhdistettävä toimistotuoli, jossa erityisen pehmeä päällyste!

Viehättävä INTEGRIO I on kunniaksi nimelleen: selkänojan hillitty muotoilu, istuinkaukalo ja säädettävät käsinojat sopivat tyylikkään mustina jokaiseen tilakonseptiin ja tekevät tästä ammattikäyttöön tarkoitetusta toimistotuolista ehdottoman yleislahjakkuuden. Ulkonäön lisäksi myös mukavuus on tärkeässä roolissa. Myös siinä tämä ergonominen pyörivä tuoli on vakuuttava superpehmeän kangaspäällisensä ja mukavan paksun pehmusteensa ansiosta. Säädä istumakorkeus, istuimen syvyys sekä selkänojan korkeus ja kallistus sekä käsinojien asento toiveidesi mukaan ja nauti rennosta työskentelylstä INTEGRIO I-tuolissa!

 • Mukava selkänoja, jossa tyylikäs design-verhous, korkeus säädettävissä
 • Laadukkaiden 3D-käsinojien korkeus, pituus ja kulma ovat säädettävissä, joten niistä saa täysin omien toiveiden mukaiset.
 • Mukavan paksu vaahtomuovipehmustus on erityisen pitkäikäinen ja säilyttää muotonsa myös pitkään käytettynä
 • Suurella avauskulmalla varustettu ergonominen synkromekanismi; selkänojan kallistuskulma on lukittavissa kolmeen asentoon ja vastapaine säädettävissä yksilöllisesti kehon painon mukaan
 • Innovaatio: Istuinsyvyyden säätäminen sujuu helpommin kuin koskaan ennen istuinpinnan alla olevan erillisen vivun avulla. Ihanteellista pitkille jaloille!
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva jalkaristikko kiillotettua alumiinia
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.
 • Tämä tuoli täyttää kaikki toimisto- ja julkisia tiloja koskevat turvallisuusvaatimukset DIN EN 1335 -standardin osien 1–2 mukaisesti

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 80
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 20 - 27
Korkeus cm 108.0 - 123.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 200
Nojien korkeussäätö cm 59 - 64
Istuimen korkeussäätö cm 49 - 59
Istuimen syvyyden säätö cm 42 - 49
Mitat (K x L x S) cm 108.0 - 123.0 x 74.0 x 63.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 74.0
Tuotteen paino 19.5
Istuinleveys 50
Syvyys 63.0
Käsinojista sisältää käsinojat (säädettävä korkeus), joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.