K9 V - Nelijalkainen tuoli

Alkaen 176,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_K9_V
 • Monipuolinen vierastuoli joka tilanteeseen
 • Kestää kuormitusta 180 kg:aan asti
 • Materiaaliseos kangasta ja verkkoa
 • Pinottavissa, enintään 8 tuolia
 • Nopea ja helppo asennus

- tukeva ja houkutteleva

Etsitkö tuolia, jolla kävijät tuntevat olonsa todella mukavaksi? Siinä tapauksessa on sinulle täydellinen valinta. Modernisti muotoiltu tuoli antaa jokaiselle huoneelle ainutlaatuisen ilmeen ja vakuuttaa samalla erinomaisilla istumisominaisuuksillaan. Ergonomisesti muotoillun selkänojan ja mukavasti pehmustetun istuimen ansiosta pidemmätkään istumisajat eivät ole rasittavia. Konferenssituoli sopii vankan ja erityisesti vahvistetun metallirunkonsa ansiosta hyvin joka tilanteeseen ja mukautuu erilaisiin painoluokkiin korkean kuormitettavuutensa ansiosta. Ihanteellinen myös usein vaihtuville käyttäjille tai jatkuville kuormille. vakuuttaa sekä yksittäisenä elementtinä että ryhmänä tyylillään ja mukavuudellaan todella monipuolisena ja sopii käyttöön konferensseissa, tapahtumissa tai vastaanottotiloissa.

 • Tähän malliin on käytetty erityisen laadukkaita osia maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi silloinkin, kun kuormitus on suurta.
 • Monipuolinen vierailutuoli: ihanteellinen toimistoihin, konferenssihuoneisiin, aulatiloihin, lääkärin vastaanotoille, odotushuoneisiin, kauneushoitoloihin tai messuille
 • Mukavasti pehmustettu istuin on verhoiltu laadukkaalla kankaalla, ja siihen on yhdistetty hengittävästä verkkokankaasta valmistettu selkänoja, joka mukautuu miellyttävästi kehon ääriviivoihin.
 • Ergonomisen selkänojan alueelle on esimuotoiltu kaarevuus, joka tukee selkää parhaalla mahdollisella tavalla ryhdikkäässä istumisessa.
 • Käytännöllinen ja tilaa säästävä: käytön jälkeen saman mallin tuoliti voidaan pinota sisäkkäin
 • Vankka nelijalkainen jalusta kromattua terästä
 • Varustettu muovisilla liukunastoilla

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 8 tuntia
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.