✮  Tästä päivästä alkaen pidennetty palautusaika 31.1.2024 asti  ✮

✮  Tilausaikamme jouluksi  ✮

K9 V PRO - Nelijalkainen tuoli

Alkaen 186,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_K9_V_PRO
 • Monipuolinen vierastuoli joka tilanteeseen
 • Kestää kuormitusta 180 kg:aan asti
 • Istuimen päällinen hankausta kestävää kangasta
 • Pinottavissa, enintään 8 tuolia
 • Nopea ja helppo asennus

K9 V PRO - tukeva ja houkutteleva

Etsitkö tuolia, jolla kävijät tuntevat olonsa todella mukavaksi? Siinä tapauksessa K9 V PRO on sinulle täydellinen valinta. Modernisti muotoiltu tuoli antaa jokaiselle huoneelle ainutlaatuisen ilmeen ja vakuuttaa samalla erinomaisilla istumisominaisuuksillaan. Ergonomisesti muotoillun selkänojan ja mukavasti pehmustetun istuimen ansiosta pidemmätkään istumisajat eivät ole rasittavia. Konferenssituoli sopii vankan ja erityisesti vahvistetun metallirunkonsa ansiosta hyvin joka tilanteeseen ja mukautuu erilaisiin painoluokkiin korkean kuormitettavuutensa ansiosta. Ihanteellinen myös usein vaihtuville käyttäjille tai jatkuville kuormille. K9 V PRO vakuuttaa sekä yksittäisenä elementtinä että ryhmänä tyylillään ja mukavuudellaan todella monipuolisena ja sopii käyttöön konferensseissa, tapahtumissa tai vastaanottotiloissa.

 • Tähän malliin on käytetty erityisen laadukkaita osia maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi silloinkin, kun kuormitus on suurta.
 • Monipuolinen vierailutuoli: ihanteellinen toimistoihin, konferenssihuoneisiin, aulatiloihin, lääkärin vastaanotoille, odotushuoneisiin, kauneushoitoloihin tai messuille
 • Tämä tuoli on verhoiltu tukevalla kankaalla, joka on mukavan kireällä. Käytetty materiaali kestää hyvin hankausta ja on erittäin helppohoitoista.
 • Ergonomisen selkänojan alueelle on esimuotoiltu kaarevuus, joka tukee selkää parhaalla mahdollisella tavalla ryhdikkäässä istumisessa.
 • Käytännöllinen ja tilaa säästävä: käytön jälkeen saman mallin tuoliti voidaan pinota sisäkkäin
 • Vankka nelijalkainen runko jauhemaalattua terästä, mattapinta
 • Varustettu muovisilla liukunastoilla

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 8 tuntia
Korkeus cm 90.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 200
Nojien korkeussäätö cm 44
Istuimen korkeussäätö cm 46
Istuimen syvyyden säätö cm 46
Mitat (K x L x S) cm 90.0 x 48.0 x 58.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 180
Leveys 48.0
Tuotteen paino 6.7
Istuinleveys 44
Syvyys 58.0

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.