KIDDY BASE - Lasten pyörivä tuoli

Alkaen 114,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_KID_BASE
  • Ergonominen selkänoja, mukava istuinpehmuste
  • Korkeussäädöllä varustettu istuinpinta
  • 3D-verkkokangas, kestävä ja likaa hylkivä
  • Eri värejä
Vertailussa lasten pyörivät tuolitVertailussa lasten pyörivät tuolit

Ergonominen lastentuoli pirteissä väreissä

Lapsilta vaaditaan paljon jo ensimmäisinä kouluvuosina. Siksi samanlaiset asetukset tulee asettaa myös lapsen ensimmäiselle toimistotuolille! Näin otat suuren askeleen ergonomisen istumisen suuntaan ja ehkäiset lapsen selkäongelmia aivan alusta alkaen. KIDDY BASE -tuolin istuinkorkeus on portaattomasti säädettävissä. Istuimen mukava pehmustus ja leveä istuinpinta tarjoavat riittävästi mukavuutta, jotta pyörivässä tuolissa voi istua pidempäänkin ilman väsymyksen merkkejä. Visuaalisesti mielenkiintoisen yksityiskohdan muodostavat porrastetut saumat, jotka käytetty 3D-verkkokangas päästää vielä paremmin oikeuksiinsa. Lisäksi materiaali on kestävää ja likaa hylkivää. Tuolin tukevuuden takaa kauniisti muotoiltu musta jalkaristikko. Lastentuoli KIDDY BASE tuo väriä lastenhuoneeseen!

  • Istuimen portaaton korkeussäätö Topliftillä
  • Paksu istuinpehmuste, jossa mukava leveä istumapinta
  • 3D-verkkokangas, kestävä ja likaa hylkivä
  • Sopii lapsille noin 4-vuotiaasta (110 cm) lähtien
  • Kauniisti muotoiltu ja tukeva musta jalkaristikko
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 4 tuntia
Korkeus cm 94.0
Käyttäjän kokoalue cm 110 - 160
Nojien korkeussäätö cm 47
Istuimen korkeussäätö cm 37 - 47
Istuimen syvyyden säätö cm 40
Mitat (K x L x S) cm 94.0 x 46.0 x 40.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 60
Leveys 46.0
Tuotteen paino 9
Istuinleveys 46
Syvyys 40.0
Käsinojista ei käsinojia
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.