✮  Tästä päivästä alkaen pidennetty palautusaika 31.1.2024 asti  ✮

✮  Tilausaikamme jouluksi  ✮

KIDDY PRO - Lasten pyörivä tuoli

Alkaen 124,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_KIDDY_PRO
 • Ergonominen selkänoja, mukava istuinpehmuste
 • Korkeussäädöllä varustettu istuinpinta
 • Tukipehmuste lannenikamien alueelle
 • Verhoiltu mukavan pehmeällä kankaalla
 • Värikkäät elementit
 • Eri väriyhdistelmiä
Vertailussa lasten pyörivät tuolitVertailussa lasten pyörivät tuolit

Moderni värikäs pyörivä tuoli lapsille

Läksyjen teon pitäisi olla hauskaa! Lastentuoli KIDDY PRO kantaa oman kortensa kekoon. Kepeät väriyhdistelmät ja moderni muotoilu tuovat lastenhuoneeseen harmonisen lisän ja raikkaan tuulahduksen sekä toivottavasti myös asianmukaisen määrän iloa koulutehtäviin. Värivaihtoehtoina ovat punainen, oranssi, sininen ja pinkki - tästä pyörivästä tuolista jokainen löytää oman suosikkinsa. Tämä työpöydän tuoli on verhoiltu miellyttävän pehmeällä kankaalla, ja istuimen korkeus on säädettävissä portaattomasti. Lannenikamien alueella sijaitseva irrotettava pehmuste tukee oikeaa istuma-asentoa. Tämä tuoli saa kuitenkin pisteitä myös ulkonäöstään. Ylhäällä ja istuinpehmusteen sivuissa olevat värikkäät elementit tekevät tuolista todellisen katseenvangitsijan jokaisessa lastenhuoneessa. Etsitkö ergonomista mutta silti mukavaa tuolia lapsille? Siinä tapauksessa KIDDY PRO on täydellinen valinta!

 • Istuimen portaaton korkeussäätö Topliftillä
 • Verhoiltu mukavan pehmeällä kankaalla
 • Irrotettava pehmuste lannenikamien alueella
 • Sopii lapsille noin 4-vuotiaasta (110 cm) lähtien
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva musta jalkaristikko
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 4 tuntia
Korkeus cm 97
Käyttäjän kokoalue cm 110 - 160
Nojien korkeussäätö cm 49
Istuimen korkeussäätö cm 38 - 48
Istuimen syvyyden säätö cm 40
Mitat (K x L x S) cm 97 x 40 x 40
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas Kangas
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 60
Leveys 40
Tuotteen paino 9
Istuinleveys 40
Syvyys 40
Käsinojista ei käsinojia
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.