LEAGUE PRO I - Pelituoli

Alkaen 274,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_LEAGUE_I
 • Keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
 • Selkänojan kulma lukittavissa portaattomasti 180°:seen asti
 • Sis. istumamukavuutta lisäävät tyynyt päälle ja notkoselälle
 • Istuimen päällinen hankausta kestävää kangasta
 • Musta metallinen jalkaristikko

LEAGUE PRO I vie suoraan paalupaikalle!

Oikean tietoteknisen laitteiston lisäksi myös sopiva pelituoli on tärkeä jokaiselle pelaajalle! Tämä moderni pelituoli on muotoiltu kuin autoalan urheiluistuin. Se antaa kivaa sivupitoa erikoisilla sivuosilla, ja korkean selkänojan kallistus on säädettävissä yksilöllisesti. Siten oikea asetus löytyy salamannopeasti, ja voit istua pitkiä aikoja väsymättä ja täysin työhösi keskittyen. Tuoliin sisältyy kaksi lisätyynyä, jotka saa käden käänteessä kiinnitettyä tuoliin joustavilla kuminauhoilla. Toinen tyynyistä toimii niskatyynynä, toinen taas tukee lantionikamien aluetta.

 • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa useisiin eri asentoihin. Selkänojan kallistus voidaan säätää erikseen aina 180° kulmaan asti.
 • Päätuki on integroitu selkänojaan ja takaa riittävän tuen taakse nojattaessa. Toimitukseen sisältyvät myös niskatyyny ja notkoselkätyyny.
 • Laadukas päällinen on taidokkaasti tikattu ja ihastuttaa runsailla yksityiskohdillaan. Vinosti kulkeva monivärinen tikkaus on jotain aivan erityistä ja ehdoton katseenvangitsija. Lisäksi päällinen on erittäin helppohoitoinen ja kestää erityisen hyvin hankausta. Tämän ansiosta se on myös pitkäikäinen.
 • Lisäksi korkeussäädöllä varustetut käsinojat vähentävät herkän hartia-alueen kuormitusta
 • Hohtava metallinen jalkaristikko on silmänruokaa vertaansa vailla.
 • Mitat: korkeus (yhteensä): 128 - 138 cm; leveys (yhteensä): 72 cm; syvyys (yhteensä): 63 cm; istuinpinnan korkeus: 46 - 56 cm; istuimen leveys (käytettävissä/yhteensä): 39 / 50 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 48 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 19 - 26 cm; selkänojan korkeus: 82 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien koko (sisältää kovat pyörät kokolattiamatolle): tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 50 mm
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Mekanismi Keinumekanismi
Istuimen syvyyden säätö cm 50
Käsinojien korkeus cm 16 - 23
Mitat (K x L x S) cm 138.0 x 72.0 x 63.0
Korkeus cm 138.0
Istumakesto 8 tuntia
Nojien korkeussäätö cm 82
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 190
Pohja cm 68
Istuimen korkeussäätö cm 46 - 56
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 72.0
Tuotteen paino 20
Istuinleveys 36
Syvyys 63.0
Käsinojista sisältää käsinojat (säädettävä korkeus), joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.