LEAGUE PRO - Pelituoli

Alkaen 249,90 € 303,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_LEAGUE_PRO
 • Keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
 • Selkänojassa kiinteä päätuki
 • Päällinen keinonahkaa
 • Musta metallinen jalkaristikko

LEAGUE PRO vie suoraan paalupaikalle!

Oikean tietoteknisen laitteiston lisäksi myös sopiva pelituoli on tärkeä jokaiselle pelaajalle! Tämä moderni pelituoli on muotoiltu kuin autoalan urheiluistuin. Se antaa kivaa sivupitoa erikoisilla sivuosilla, ja korkean selkänojan kallistus on säädettävissä yksilöllisesti. Siten oikea asetus löytyy salamannopeasti, ja voit istua pitkiä aikoja väsymättä ja täysin työhösi keskittyen. Tuoliin sisältyy kaksi lisätyynyä, jotka saa käden käänteessä kiinnitettyä tuoliin joustavilla kuminauhoilla. Toinen tyynyistä toimii niskatyynynä, toinen taas tukee lantionikamien aluetta.

 • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa useisiin eri asentoihin.
 • Päätuki on integroitu selkänojaan ja takaa riittävän tuen taakse nojattaessa. Toimitukseen sisältyvät myös niskatyyny ja notkoselkätyyny.
 • Laadukas keinonahkapäällinen on taidokkaasti tikattu ja ihastuttaa runsailla yksityiskohdillaan. Vinosti kulkeva monivärinen tikkaus on jotain aivan erityistä ja ehdoton katseenvangitsija. Lisäksi päällinen on erittäin helppohoitoinen ja kestää erityisen hyvin hankausta. Tämän ansiosta se on myös pitkäikäinen.
 • Lisäksi korkeussäädöllä varustetut käsinojat vähentävät herkän hartia-alueen kuormitusta
 • Hohtava metallinen jalkaristikko on silmänruokaa vertaansa vailla.
 • Mitat: korkeus (yhteensä): 128 - 138 cm; leveys (yhteensä): 72 cm; syvyys (yhteensä): 63 cm; istuinpinnan korkeus: 46 - 56 cm; istuimen leveys (käytettävissä/yhteensä): 39 / 50 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 48 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 19 - 26 cm; selkänojan korkeus: 82 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien koko (sisältää kovat pyörät kokolattiamatolle): tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 50 mm
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Istuimen korkeussäätö cm 46 - 56
Mekanismi Keinumekanismi
Mitat (K x L x S) cm 128.0 - 138.0 x 72.0 x 63.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Istuimen syvyyden säätö cm 48
Pohja cm 68
Korkeus cm 128.0 - 138.0
Käsinojien korkeus cm 19 - 26
Istumakesto 8 tuntia
Nojien korkeussäätö cm 82
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 72.0
Tuotteen paino 20
Istuinleveys 39
Syvyys 63.0
Käsinojista sisältää käsinojat (säädettävä korkeus), joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille
Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.