LENGA - Profi-toimistotuoli

Alkaen 436,90 € 509,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_LENGA
 • Design-toimistotuoli aitoa nahkaa
 • Kniematic-keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan, lukittavissa useisiin eri asentoihin
 • Korkea, ergonominen selkänoja
 • Nahkapäällysteiset käsinojat

LENGA - laadukas, ajattomasti muotoiltu nahkainen toimistotuoli

LENGA-tuolin muotoilu voisi olla peräisin tunnetun italialaisen suunnittelijan kynästä. Selkeät linjat, aidot materiaalit ja laadukas varustus ovat tämän ylellisen toimistotuolin vakuuttavat ainekset. Laadukas aito nahkapäällinen on erityisen tukeva ja mukava, moderni polvikeinumekanismi on lukittavissa useisiin asentoihin ja säädettävissä yksilöllisesti kehon painon mukaan. Kromattu jalkaristikko täydentää tyylikästä muotoilua mestarillisesti ja huolehtii tuolin vakaasta asennosta.

 • Design-johtajantuoli aitoa nahkaa
 • Laadukas työstö
 • Istuimen portaaton korkeussäätö Topliftillä
 • Tausta ja sivuosat samanväristä keinonahkaa
 • Kniematic-keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan, lukittavissa useisiin eri asentoihin
 • Korkea selkänoja
 • Nahkapäällysteiset käsinojat
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva jalkaristikko kiillotettua alumiinia
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 22
Korkeus cm 132.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 200
Nojien korkeussäätö cm 72
Istuimen korkeussäätö cm 50 - 60
Istuimen syvyyden säätö cm 50
Mitat (K x L x S) cm 132.0 x 60.0 x 50.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Nahka
Kangas Istuin ja selkänoja: nahkaa, ulkopinta: 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 60.0
Tuotteen paino 17.3
Istuinleveys 50
Syvyys 50.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.