Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

MOVE MA - Profi-toimistotuoli

Alkaen 535,90 € 555,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_MOVE_MA
 • Body-Fit Balance -mekanismi
 • Korkeussäädöllä varustettu päätuki
 • Selkänoja, jossa hengittävä verkkoverhoilu
 • 3D-käsinojat: täysin säädettävät
 • TÜV SÜD Product Service Gmbh:n tarkastama

MOVE MA - muodon, toimivuuden ja futuristisen muotoilun yhteispeliä

MOVE MA on toimiva toimistotuoli, joka täyttää aina ajanmukaiset ergonomia- ja muotoiluvaatimukset. Tämän pyörivän tuolin harkittu suunnittelu ja futuristinen muotoilu eivät ainoastaan helpota arkista työtä vaan vähentävät myös selän kuormitusta dynaamisen istumisen avulla. Innovatiivisen synkromekanismin ansiosta istuin ja selkänoja mukautuvat käyttäjän liikkeisiin ja vartalon muotoihin, minkä lisäksi mekanismi huolehtii sopivasta vastapaineesta käyttäjän nojatessa taakse. Verkkokankainen selkänoja takaa optimaalisen, lämpötilaa säätelevän ilmankierron. Varustusta täydentävät kattavasti säädettävät 3D-käsinojat ja joustava, korkeussäädöllä varustettu päätuki.

 • Ammattikäyttöön tarkoitettu toimistotuoli tehotoimistoihin
 • Mukavasti pehmustettu istuin on verhoiltu laadukkaalla kankaalla, ja siihen on yhdistetty hengittävästä verkkokankaasta valmistettu selkänoja, joka mukautuu miellyttävästi kehon ääriviivoihin.
 • Innovatiivinen, korkeussäädöllä varustettu päätuki Kaarevaksi muotoiltu päätuki antaa lisää sivutukea ja tukee samalla myös niskaa
 • 3D-käsinojat Softpad-päällysteellä: 5-portainen korkeussäätö, säädettävissä säteittäis- ja pystysuunnassa
 • Innovatiivinen Body-Fit Balance -mekanismi tukee luonnollisia liikkeitä optimaalisesti. Taakse nojattaessa joustava istuinpinta korostaa dynaamista istumista hillityillä kallistuksilla ylös ja alas
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva muovinen jalkaristikko
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.
 • Tarkastuksen on suorittanut TÜV SÜD Product Service GmbH – sertifikaatti nro Z1A 105669 0003 vers. 00

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 77
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 18 - 23
Korkeus cm 126.0 - 146.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Päätuen korkeussäätö cm 24 - 34
Nojien korkeussäätö cm 58
Istuimen korkeussäätö cm 44 - 54
Istuimen syvyyden säätö cm 50
Mitat (K x L x S) cm 126.0 - 146.0 x 63.0 x 69.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 63.0
Tuotteen paino 21.7
Istuinleveys 48
Syvyys 69.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.