✮  Tästä päivästä alkaen pidennetty palautusaika 31.1.2024 asti  ✮

✮  Tilausaikamme jouluksi  ✮

MOVE-TEC 3D PRO I Satula - Satulatuolit

Alkaen 291,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_MOVE-TEC_3D_PRO_I
  • 3D MT -järjestelmä: edistää dynaamista istumista
  • Terveellisempään istumatapaan, johon kuuluu kolmiulotteinen liikkuvuus
  • Ergonomisesti muotoiltu satulaistuin
  • Design-jalkaristikko kiillotettua alumiinia

- Liikkuvan istuimen uudet mitat

yhdistää innovatiivisen teknologian ja klassisen istuinjakkaran muotoilun. Älykäs 3D Move-Tech -järjestelmä avaa kolmiulotteisen liikkuvuuden myötä täysin uusia ulottuvuuksia liikkuvalle istumiselle. Samalla istuinpinnan ja kaasujousen välinen kiinteä yhteys poistuu ja tilalle syntyy dynaaminen yhteys. Tästä johtuva 3D-liike aktivoi elimistön, mahdollistaa monia erilaisia asennon vaihdoksia ja edistää rentoa työskentelyä. Anna -jakkaran vakuuttaa aivan uudenlaisella dynamiikalla ja mukavuudella ja tukea terveyttäsi jokapäiväisessä työssäsi.

  • 3D MT -järjestelmä: innovatiivinen teknologia, jossa istuinpinta ja kaasujousi on yhdistetty dynaamisesti toisiinsa. Kolmiulotteinen aktiivinen istumatapa pitää istujan jatkuvasti liikkeessä ja vahvistaa lisäksi selkälihaksia.
  • Ergonominen satulaistuin huolehtii selkää suojaavasta ja ryhdikkäästä istuma-asennosta.
  • Istuimen portaaton korkeussäätö Topliftillä
  • Kauniisti muotoiltu kiillotettu alumiininen design-jalkaristikko
  • Varustettu seisontajarrullisilla monitoimipyörillä

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 70
Istumakesto 8 tuntia
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Tietoa rullista sisältää 11 x 65 mm:n monitoimipyörät seisontajarrulla kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.