✮  Tästä päivästä alkaen pidennetty palautusaika 31.1.2024 asti  ✮

✮  Tilausaikamme jouluksi  ✮

OPERATOR II - Pyörivät jakkarat

Alkaen 103,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_OPERATOR_II
  • Moderni pyörällinen jakkara pyöreällä istuinpinnalla
  • Istuin kääntyy 360°
  • Päällinen keinonahkaa
  • Portaaton istuimen korkeussäätö
Bestseller

OPERATOR II - klassinen, tukeva ja joustava

Lääkärin vastaanotolla, kauneushoitolassa, toimistossa tai kotona - OPERATOR II tarjoaa mukavuutta istumiseen ja sopii joustavasti käyttöön mitä erilaisimmissa paikoissa.

  • Mukavasti pehmustettu pyöreä istuinpinta on varustettu helppohoitoisella ja kestävällä päällisellä, jossa on tyylikäs keinonahkakuvio.
  • Turvallista ja naurettavan helppoa: rotaatiomekanismin avulla istuinta voidaan kääntää 360° haluttuun asentoon.
  • Työasennosta riippumatta - istuimen portaattoman korkeussäädön ansiosta malli saadaan ongelmitta säädettyä henkilökohtaisten toiveidesi mukaiseksi.
  • Parhaan vakauden takaa kromattu metallinen jalkaristikko, joka on varustettu viidellä jarrullisella turvakaksoispyörällä.
  • Mitat: korkeus (yhteensä): 46 - 56 cm; leveys (yhteensä): 57 cm; syvyys (yhteensä): 34 cm; istuinpinnan korkeus: 46 - 56 cm; istuimen leveys (käytettävissä): 34 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 34 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien koko (sisältää kovat pyörät kokolattiamatolle): tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 50 mm
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 52
Istumakesto 4 tuntia
Korkeus cm 45.0 - 56.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 200
Istuimen korkeussäätö cm 46 - 56
Istuimen syvyyden säätö cm 34
Mitat (K x L x S) cm 45.0 - 56.0 x 57.0 x 57.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 57.0
Tuotteen paino 4.0
Istuinleveys 34
Syvyys 57.0
Käsinojista ei käsinojia
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.