Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

OSLO - Home Office -toimistotuoli

Alkaen 187,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_OSLO
  • Modernia skandinaavista muotoilua
  • Ergonominen istuinosa muovia
  • Alumiininen design-jalkaristikko
  • Helppo asentaa
  • Monipuoliset käyttömahdollisuudet
Bestseller

OSLO - Skandinaavista kauneutta

Rakastatko skandinaavisen muotoilun charmia ja selkeitä linjoja? Siinä tapauksessa toimistoosi tai kotiisi tarvitaan ehdottomasti OSLO. Maljamaisella istuimella varustettu tuoli vakuuttaa ajattomalla muotoilullaan ja selkeillä muodoillaan. Tukevasta alumiinista valmistettu himmennetty design-jalkaristikko muodostaa pohjan hyvälle istumiselle. Istuinosan erityisen mukavan ja ergonomisen muotoilun ansiosta tuoli ei jätä toivomisen varaa myöskään mukavuuden osalta. OSLO on edukseen lähes kaikkialla, niin kirjoituspöydän kuin kokous- tai ruokailutilankin tuolina ja sopii optimaalisesti moderneihin tiloihin, joihin inspiraatio on saatu skandinaavisesta tyylistä.

  • Monipuolinen tuoli takaa yksilöllisen kotoisan tunnelman niin keittiössä, ruokailutilassa kuin odotusalueillakin
  • Ergonominen muotoilu tukevasta muovista valmistetun muotoillun istuinosan ansiosta
  • Kauniisti muotoiltu ja erittäin tukeva alumiininen jalkaristikko
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.
  • Yhdistettävissä kaikkiin tavallisiin säätöjalkoihin, joiden tapin halkaisija on 11 mm. Siten pyörivä tuoli muuttuu tarvittaessa käden käänteessä toimiston tai ruokailutilan tuoliksi

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 66
Istumakesto 4 tuntia
Käsinojien korkeus cm 25
Korkeus cm 90.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 180
Nojien korkeussäätö cm 46
Istuimen korkeussäätö cm 44
Istuimen syvyyden säätö cm 40
Mitat (K x L x S) cm 90.0 x 60.0 x 57.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Muovi
Kangas 100 % polypropeenia
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 60.0
Tuotteen paino 7.0
Istuinleveys 54
Syvyys 57.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.