PILOT - Home Office -toimistotuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_PILOT
  • Tyylikäs johtajantuoli keinonahkaa
  • Erittäin mukavat pehmusteet
  • Keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
  • Pehmustetut käsinojat antavat lisämukavuutta

PILOT – täydellinen kotitoimistoon!

Etsitkö johtajantuolia päivittäiseen toimistokäyttöön? Helppohoitoisesta tekonahasta valmistettu PILOT on täydellinen valinta kaikille, jotka rakastavat pelkistetyn tyylikästä muotoilua. Erityisen mukavan istuinpehmustuksen ja säädettävän keinumekanismin ansiosta voit istua pitkiäkin aikoja mukavasti ja rennosti työpöytäsi ääressä. Älä mieti kauempaa, vaan hanki PILOT kotitoimistoosi.

  • Selkänojaa voi liikuttaa taaksepäin, mutta istuinpinta pysyy silloin kuitenkin samassa kulmassa. Vastusta voidaan säätää yksilöllisesti istuinpinnan alla olevan kääntösäätimen avulla. Asento voidaan lukita vivun avulla.
  • Helppohoitoisesta tekonahasta valmistettu päällinen korostaa muotoilun tyylikkyyttä.
  • Mukavaksi pehmustetut, kaarevat käsinojat ja kaunis ristikkojalusta on valmistettu kestävästä muovista. Materiaali on erittäin kestävää ja helppohoitoista.
  • Mitat: korkeus (yhteensä): 119 cm; leveys (yhteensä): 59 cm; syvyys (yhteensä): 65 cm; istuimen korkeus: 45 - 54 cm; istuimen leveys (käytettävissä): 48 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 45 cm; selkänojan korkeus: 65 cm; käsinojien korkeus (istuimen pinnasta mitattuna): 22 cm; ristikkojalustan halkaisija: 70 cm; kantavuus (enintään): 90 kg; pyörien halkaisija: 50 mm; tapin halkaisija 11 mm. *Kaikki mitat kuormittamattomana.
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Lisätietoja
Pohja cm 70
Istumakesto 4 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 22
Korkeus cm 119.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Nojien korkeussäätö cm 65
Istuimen korkeussäätö cm 45 - 54
Istuimen syvyyden säätö cm 45
Mitat (K x L x S) cm 119.0 x 59.0 x 65.0
Valmistaja MyBuero
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 90
Leveys 59.0
Tuotteen paino 12.5
Istuinleveys 48
Syvyys 65.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.