PONTERA PRO - Home Office -toimistotuoli

Alkaen 317,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_PONTERA_PRO
  • Ylellisesti tikattu keinonahkaverhoilu
  • Trendikäs retroilme
  • Korkea selkänoja
  • Kromatut design-käsinojat
  • Design-jalkaristikko kiillotettua alumiinia

PONTERA PRO - ilmeeltään klassinen moderni toimistotuoli

PONTERA PRO vakuuttaa ajattomalla tyylikkyydellään, laadukkailla materiaaleilla ja moitteettomalla tuotannon laadulla. Hankausta kestävä päällinen on mukavan tiukalla, ja siihen on selkänojassa lisätty erityinen tikkaus, joka antaa tälle mallille sitä jotain. Mustan keinonahan ja kromattujen käsinojien yhdistelmä viimeistelee harmonisen kokonaiskuvan hienosti.

  • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa useisiin eri asentoihin.
  • Laadukas keinonahkapäällinen on tikattu taidokkaasti korkeaan selkänojaan ja ihastuttaa runsailla yksityiskohdillaan. Päällinen on helppohoitoinen, kestää hankausta ja on pingotettu mukavan tiukalle.
  • Kaarevat käsinojat sopivat erinomaisesti eleganttiin yleisilmeeseen ja antavat lisämukavuutta, ja alumiininen jalkaristikko takaa aina turvallisen asennon.
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 72
Istumakesto 4 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 18
Korkeus cm 117.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Nojien korkeussäätö cm 60
Istuimen korkeussäätö cm 48 - 57
Istuimen syvyyden säätö cm 43
Mitat (K x L x S) cm 117.0 x 59.0 x 55.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 59.0
Tuotteen paino 16
Istuinleveys 49
Syvyys 55.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 65 mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.