Säästä 10%* nyt kuponkikoodilla HJH10NEW uusista tuotteistamme!
*Käytetään vain "Uutuudet"-kategorian tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 10.06. - 23.06.2024

Säästä nyt 15%* kuponkikoodilla HJH15OUT valituista ulkotuoleista!
*Koskee vain hjh OFFICE -tuotteita. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 06.05. - 20.05.2024

PRIORITY II - Kokoontaittuva tuoli

Alkaen 124,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_PRIORITY_II
 • Joustava ja laadukas neuvottelutuoli
 • Säästää tilaa taittoistuimen ansiosta
 • Materiaaliseos kangasta ja verkkoa
 • Liikkuvuutta monitoimipyörillä
Bestseller

PRIORITY II – Näin pysyt joustavana!

Neuvottelutuolilta odotetaan ennen kaikkea yhtä asiaa: optimaalista istumamukavuutta! Sillä pitkistä kokouksista tulee selkeästi mukavampia, jos vieraat ja keskustelujen osapuolet voivat istua mukavasti. Laadukkaasti valmistettu PRIORITY II tarjoaa vakuuttavilla istumaominaisuuksillaan huippuluokan joustavuutta ja mukavuutta. Tarvittava joustavuus saavutetaan neljän monitoimipyörän avulla, joiden ansiosta tuolin saa tyhjänä siirrettyä nopeasti ja helposti haluttuun paikkaan. Kätevän taittoistuimen ansiosta vierastuolin saa käytön jälkeen taitettua nopeasti kokoon, ja se mahtuu hyvinkin pieneen tilaan. PRIORITY II takaa, että ajat, jolloin neuvottelutiloissa väsymys tarttui kaikkiin, ovat lopullisesti ohi.

 • Monipuolinen: Ihanteellinen kokoushuoneisiin, odotushuoneisiin, kaikenlaisiin tapahtumiin, kouluihin tai yksinkertaisesti joustavaksi istuimeksi vieraille toimistossa tai kotona
 • Useimmat vierastuolin osat on asennettu valmiiksi, joten sen saa käyttövalmiiksi helposti käden käänteessä.
 • Vankka runkorakenne jauhemaalattua terästä. Rungon paksuus: 1,2 mm
 • Mukavasti pehmustettu istuin on verhoiltu laadukkaalla kankaalla, ja siihen on yhdistetty hengittävästä verkkokankaasta valmistettu selkänoja, joka mukautuu miellyttävästi kehon ääriviivoihin.
 • Klaffimekanismi: Tuolin voi taittaa kokoon ja siirtää kätevästi säilytykseen
 • Kompakti kokoon taitettuna (K x L x S): 108 x 61 x 20 cm
 • Käytön jälkeen tuoli voidaan asettaa sisäkkäin muiden saman malliston tuolien kanssa ja viedä varastoon.
 • Varustettu jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Laadukkaat pyörämme kestävät erittäin hyvin hankausta ja kuormitusta ja suojaavat lattioita erikoispinnoitetuilla kulkupinnoillaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 4 tuntia
Käsinojien korkeus cm 26
Korkeus cm 98.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Nojien korkeussäätö cm 47
Istuimen korkeussäätö cm 51
Istuimen syvyyden säätö cm 43
Mitat (K x L x S) cm 98.0 x 61.0 x 58.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 150
Leveys 61.0
Tuotteen paino 7.0
Istuinleveys 45
Syvyys 58.0
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.